A. Rybakas 10-metį scenoje mini nauja daina mylimajai

  • Teksto dydis:

30-metis baltarusių kilmės Norvegijos dainininkas, kompozitorius ir smuikininkas Alexandras Rybakas švenčia pirmą solidų muzikinės veiklos jubiliejų – 10-metį.

Dešimtmečio pasiekimų sąrašas apima daugybę laurų pradedant triumfu „Eurovizijoje“ 2009-aisiais, vaidmenimis filmuose ir teatre iki parašytos vaikiškos knygos ir daugybės išleistų muzikos kūrinių.

Kaip ir dera, muzikinius jubiliejus reikia minėti ir įprasminti muzikaliai. Taigi atlikėjas savo gerbėjams pristato vieną iš kelių šiemet dar pasirodysiančių naujų dainų – „I Came To Love You“.

Naujos dainos nėra vienintelis dalykas, kurį jubiliejiniams metams yra suplanavęs A. Rybakas. Atlikėjas rudeniui ruošia naują programą, kurią simboliškai pavadino „Entertainer“ – būtent taip jis apibūdina save ir visą vykdomą veiklą, dėl kurios jį žino ne tik norvegai, bet ir kitų šalių muzikos mylėtojai. 

Naujasis singlas „I Came To Love You“ – pozityvi, vasariška pop stiliaus daina. Dainos pavadinimas išduoda ir kai ką daugiau – ši daina skirta viena, Alexandrui labai brangiam žmogui – jo mylimajai. Nors atlikėjas nėra linkęs atvirauti apie nesenai užsimezgusius santykius, sprendžiant iš dainos teksto, atrodo, kad jų ryšys labai šiltas ir romantiškas.

Portalas kviečia pasiklausyti ir įvertinti naujausią A. Rybako dainą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių