R. ir L. Paksai: dabar – gražiausi mūsų metai

  • Teksto dydis:

31-ąją bendro gyvenimo sukaktį minintys ir pastaraisiais metais nuo viešo gyvenimo šurmulio nutolę Rolandas ir Laima Paksai  laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams atskleis ne vieną šeimos paslaptį. Atvirai išpažinčiai prieš televizijos kameras pasiryžusi garsi šeima negailės netikėtų ir smagių prisipažinimų.

„Sutarėm, kad tu kai ko nesakai, kai ko nesakau aš“, – vyrui pareikš L. Paksienė, kai šis laidos kūrėjams išduos kelias žmonos „nuodėmes“.

„Dabar gyvename gražiausius savo metus“, – „Gyvenimas yra gražus“ vedėjui Edvardui Žičkui prisipažins garsi moteris. Jai antrins ir R. Paksas: „Gražiausias mudviejų su Laima ritualas – savaitgaliai Šventojoje, kai rytais ištisas valandas dviese vaikštome pajūriu, tuomet grįžtame namo, aš išverdu pusryčiams po du kiaušinius, nes tik tai gaminti moku, ir tada ilgai kalbamės“.

Ponios Laimos diena dabar prasideda nuo meditacijos. Tuo tarpu jos vyras ruošiasi didžiuliam iššūkiui Kinijoje – individualioms akrobatinio skraidymo varžyboms. „Mūsų gyvenimas šiandien gerokai pasikeitęs“, – prisipažins abu.

Tačiau kas net keturiasdešimt metų religiją ignoravusią L. Paksienę privertė atsigręžti į tikėjimą? Kaip į garsiojoje Merkinės piramidėje žmonos vedamus meditacijos seansus reaguoja sutuoktinis? Kodėl Paksams tenka kovoti dėl anūkų dėmesio, kaip atrodo politiko namai Briuselyje ir kodėl juose ponia Laima yra buvusi tik dukart? 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visuomet reikia laikytis

Visuomet reikia laikytis portretas
Tik savo krikšto Bažnyčios. Kaip galima apsigauti su tais njueičais, visokių dvasinių religijų mišrainėmis iš velnių. Jotūbėje pasakoja Paulius. Raktas: Iš pragaro pas Jėzų.

Varge, kaip papuolė

Varge, kaip papuolė portretas
Tiesiai velniams titanams į nasrus. Neskaito biblijos, anei Povyliuko rastų, kad ten vilioja visus titanas velnias. Povilas jatübėje pasakoja pats tai. Raktas: Merkinės “ poviliukas”.

Alius

Alius portretas
Kur ten gražiausi,jei policiją rek kviesti... susirgo ji, ant kaklo kažkokis ženklas piramidę lunkant išdygo. Baisu, kai savo bažnyčią iškeičia į piramidinyčią titanams velniams.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių