A. Pugačiovos anūkus grasina išsiųsti į karą Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Rusijos Dūmos deputatas Romanas Chudjakovas pagrasino Alos Pugačiovos anūkus išsiųsti į karą Ukrainoje. Ir viskas dėl to, kad pati dainininkė smerkia nusikalstamą Kremliaus režimą ir netgi pasiprašė būti įtraukta į Rusijos „užsienio agentų“ sąrašą, rašo UNIAN.

R. Chudjakovas savo „Telegram“ kanale rašė, kad A. Pugačiovos 24 metų anūkas Denisas Baysarovas turi karinį išsilavinimą, todėl turi gauti šaukimą ir kariauti Ukrainoje. 

Toks pat likimas, anot R. Chudjakovo, laukia ir 31 metų Nikitos Presniakovo. Deputatas pažymėjo, kad net vaikinai iš „elitinių“ šeimų turi kariauti.

„Šaukimą turi gauti visi, kuriems taikoma dalinė mobilizacija. Be išimčių. Kas kariaus už kolaborantę vaizduojančios A. Pugačiovos anūkus? Vaikai iš „prastų“ šeimų? Deja!“ – rašė R. Chudjakovas.

Primename, kad pirmosiomis karo Ukrainoje dienomis A. Pugačiova su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko į Izraelį. Ten šou menininkas koncertavo labdaros koncertuose, skirtuose palaikyti Ukrainą.

Nors A. Pugačiova apie karą tyli, ji visokeriopai palaiko savo vyrą. Rusijos Federacijos teisingumo ministerijai M. Galkiną išvadinus „užsienio agentu“, A. Pugačiova paragino valdžią ir ją įrašyti ją į šias gretas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių