A. Pugačiova sunkiai išgyvena B. Moisejevo netektį: mano mylimas Boriska, atleisk

  • Teksto dydis:

Primadona Ala Pugačiova sunkiai išgyvena draugo – dainininko Boriso Moisejevo – mirtį.

„Mano mylimas Boriska! Scenai ir draugams ištikimas žmogau. Saugosiu tave širdyje. Atleisk ir sudiev“, – socialiniuose tinkluose rašė atlikėja, pasidalijusi jų abiejų nuotrauka.

Dainininkas Filipas Kirkorovas prisiminė, kad su B. Moisejevu juos siejo ilga draugystė, o jie kartu dirbo prie klipo „Karmen“.

„Boria, ačiū, kad tada manimi patikėjai ir man skyrei tiek savo brangaus laiko. Niekada to nepamiršiu. Mūsų draugystė truko kone 40 metų. Ačiū tau už viską“, – brangiam draugui ilsėtis ramybėje palinkėjo F. Kirkorovas.

Antradienį paskelbta, kad sulaukęs 68 metų mirė vienas ryškiausių Rusijos estrados atlikėjų B. Moisejevas. Atlikėjo mirties faktą „RIA Novosti“ patvirtino jo meno vadovas Sergejus Gorochas.

Paaiškėjo, jog šokėją, choreografą, dainininką pražudė insultas.

Kaip skelbia „Moscow 24“, atlikėjas anksčiau buvo patyręs du insultus, tačiau trečiasis tapo lemtingu.

Pastaraisiais metais dėl sveikatos problemų jis praktiškai nesirodė viešumoje.

Kaip skelbiama, 2010 metais B. Moisejevas patyrė pirmąjį insultą. Kairė ranka ir viršutinė lūpa buvo nejudrūs, sutriko kalba. Maždaug po šešių mėnesių jam pavyko grįžti prie kūrybos, tačiau visiškai atsigauti po šio smūgio jam nepavyko. 2015-aisiais dainininką ištiko mikroinsultas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orkestras

Orkestras portretas
,,Trimitas '' visada buvo Vilniuje, jis kiles iš Baltarusijos ,jei nežinai ,netauzyk niekų..

beje

beje portretas
nežinau, kaip buvo "Trimite", bet jis šoko ir Muzikiniame, ir "Orbitos" kavinėje (Laisvės sl.), kurią buvus kauniečiai jau seniai pamiršo. Šoko ir "patancovkes", kai dainuodavo "Oktavos" solistė Miščiukaitė. ir grojo jos vyras Rimas Brazaitis. Deja, abu jau iškeliavę...

va taip

va taip portretas
Sunkiai ji išgyvena, - nei karto neaplankė sergančio Moisejevo, kuris ir mirė vienatvėje, nes didžioji dalis jo vadinamų draugų ji tiesiog pamiršo, tarp jų ir ta pati Ala.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių