Projekte dalyvaujančio R. Žiogo žmona: jis sau daro meškos paslaugą

  • Teksto dydis:

Projekte „Tėtis namuose“ verda vis didesnės aistros. Renginių karalius Remigijus Žiogas namuose pluša nenuilsdamas. Supratęs, kad žmonos vaidmuo namuose kur kas didesnis nei jis manė, R. Žiogas – nevilty. O jo sutuoktinė Rovena įsitikinusi, kad po šio projekto vyras taps kur kas jautresnis ir supratingesnis, namų židinys bus kurstomas ne tik jos rankomis.

Sužadėtuvės – didžiausia staigmena gyvenime

Rovena – profesionali smuikininkė. Ji dievina geras knygas, saugo vidinę ramybę ir tvarką namuose. Kaip pati sako, aštuoneri santuokos metai išmokė būti universalia ir taikytis prie įvairių dalykų. Muzika Rovenai, kaip ir kiekvienam tikram muzikantui, visas jos gyvenimas. Tačiau jeigu reiktų jos atsisakyti dėl šeimos – nė nedvejodama tai padarytų. Būtent dėl to ji kartais nesupranta savo vyro, kuris didžiąją savo laiko dalį skiria darbui. Tiesa, taip buvo ne visada.

„Geriausia vyro staigmena man buvo sužadėtuvės. R.Žiogas su mano mama sudarė sandorį. Abu mane apgavo taip, kaip net negalėjau įsivaizduoti. Pasakė man, kad važiuosime pailsėti į Druskininkus, bet nuvežė į oro uostą. Slapta sukrovė mano lagaminą, išrinko sužadėtuvių žiedą ir išsivežė į kalnus. Tai buvo didžiausia staigmena mano gyvenime. Na, o dabar jų šiek tiek mažiau. Būkim biedni bet teisingi – romantika, visi drugelių plazdenimai pilve ir panašūs dalykai būna draugystės pradžioje. Manau, poros, kurios jau ne vienerius metus kartu, sutiks, kad ir aistra, ir ta pati meilė metams bėgant tampa kitokia“, – samprotauja Rovena.

Deimantai prarado vertę

Žiogų šeimos paprašius parodyti didžiausią darboholiką pasaulyje, visų pirštai nukrypsta į Remigijų. Jis pats teigia, kad visą save skiria darbui tik dėl šeimos finansinės gerovės. O dėmesį žmonai ir dukrai bando kompensuoti brangiomis dovanomis. Deja, Rovenai patinka kur kas brangesnės dovanos nei deimantai. „Auksinis žiedas su briliantu man neatperka to žavesio, paprastumo bendravime. Anksčiau būdavo, kad R. Žiogas mažai dėmesio skiria, vis dirba, dirba ir įsivaizduoja, kad atvažiuos ir padovanos ką nors auksinio. Trumpam jam tos dovanos padėdavo išsisukti. Vis tiek, atsisėdi kartu, pasišneki, kad geriau ne dovanas pirktų, o dažniau paskambintų ir paklaustų, kaip sekasi. Manęs jokiu auksu nepapirksi, kailinių išvis nemėgstu ir esu prieš juos. Man yra brangesnių dovanų – švelnumas, dėmesys ir rūpestis. Tokių, deja, nepardavinėja“, – pasakos moteris.

Prie gero greit priprantama

Ilgą laiką šeimos židinį kursčiusi Rovena pagaliau namų priežiūrą paliko R. Žiogui. Projekto „Tėtis namuose“ kūrėjai moterį išsiuntė pailsėti į Birštoną.

Rovena suprato, kad nuo šiol jos gyvenimas nebebus toks pats, kaip anksčiau. Moteris sako, kad vyras, dalyvaudamas šioje avantiūroje, sau daro meškos paslaugą. „Aš jau spėjau suprasti, kad man visai norėtųsi daugiau ir masažų, ir SPA procedūrų – pasilepinti, skirti laiko sau. O jis galėtų dažniau namais pasirūpinti. Prie gero greit priprantama. Norėčiau grįžusi namo prisileisti pilną vonią su putomis ir pagulėti, bet kažkodėl įtariu, kad teks griebti kempinę ir iš pradžių ją išsišveisti“, – juokiasi Rovena.

Įsibėgėjant atostogoms, R. Žiogo žmona gali trumpam negalvoti nei apie namus, nei apie vyrą. Tiesa, pamačiusi specialiai jai skirtą vaizdo įrašą iš namų, moteris neteko žado. „Aš labai nustebusi. Žiogas man pasirodė toks pasikeitęs. Atrodo, praėjo tik kelios dienos, o jis jau spėjo jautresnis pasidaryti, kažkaip viską labiau vertinti. Manau, daugeliui moterų būtų sveika taip palikti vyrus vienus namuose, o pačioms pailsėti. Grįžus pasikeis net tai, kas nesikeitė metų metus“, – įsitikinusi R. Žiogė.

Kas taip nustebino Roveną? Kokie iššūkiai laukia Žiogo? Kas privertė jį pasikeisti? Visi atsakymai ir didžioji „Tėtis namuose“ pirmosios šeimos išbandymų atomazga –pirmadienio, vakarą 20.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paulina

Paulina portretas
Visiems vyrams reikėtų padalinti po tokį "projektą". O dabar nesupranta,kodėl ta žmona būdama tik namuose -pavargsta.Kartais pradedi galvoti ,kad šeimos galva tampi pati.Nes vyras grįžta iš darbo ir jo misija -prie televizoriaus.O visi namų ruošos ,auklėjimo ir kiti namų apyvokos darbai priklauso tik žmonoms.Rodos ,kad jos neturi teisės pavargti ,sirgti o apie kokį dejavimą,tai užmiršk.Gera ,pamokanti laida.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių