Princui Harry bus sumokėta kompensacija už paparacių darytas nuotraukas

  • Teksto dydis:

Princui Harry bus sumokėta kompensacija už paparacių darytas jo išsinuomotos vilos nuotraukas. Bakingemo rūmai ketvirtadienį pranešė, kad agentūra „Splash News“ sutiko sumokėti neįvardytą sumą ir oficialiai atsiprašė princo bei jo žmonos Meghan.

Pasak rūmų, Sasekso hercogas atsiprašymą priėmė.

„Splash News“ paparaciai sausio 9-ąją iš sraigtasparnio fotografavo poros išsinuomotą namą netoli Oksfordo esančiame vaizdingame Kotsvoldso regione, be kita ko, jų svetainę bei miegamąjį. Princo advokato Gerrardo Tyrrellio duomenimis, po dviejų dienų nuotraukas paskelbė Londono „Times“ bei kitos žiniasklaidos priemonės.

34-erių Haris tada kreipėsi į teismą Londone dėl privačios erdvės pažeidimo. Pasak G. Tyrrellio, Haris ir Meghan nuomojosi šią vilą todėl, kad ji yra nuošalioje vietoje. Paskelbus nuotraukas, jie nebesijautė saugiai ir dvejų metų nuomos sutartį nutraukė.

Šiuo metu Haris ir Meghan su savo prieš dešimt dienų gimusiu sūneliu Archie'iu gyvena Frogmoro kotedže Vindzoro pilies teritorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dima

Dima portretas
Atkeršyk už mamos mirtį,nes tokie pražudė ji motiną.

Gafas

Gafas portretas
Gerai ,pamokino žurnalistus ,kurie kiša nosį kur nereikia.

Haris

Haris portretas
Anonimui,kokia tavo rasė? Žmogus bet kokios spalvos yra žmogus.Nuprotėjas turbūt esi ir gyveni su šunimis aprengtais rūbais.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių