Pokštas tapo realybe: smaližiams – valgomas tualetinis popierius

  • Teksto dydis:

Tualetinis popierius ko gero išliks kaip vienas keisčiausių koronaviruso sukeltos panikos simbolių. Juokaujama, kad iš parduotuvių graibstoma prekė jau tapo kone valiuta.

Kaip praneša LNK, ką tik iškeptą tualetinio popieriaus ruloną rodantys vokiečių kepėjai sako į šią legendą pasižiūrėję kūrybiškai. Ir kepyklos smaližiams pristato naują tortą.

„Iš pradžių tai buvo kaip pokštas. Praėjusią savaitę pagaminome aštuonis vienetus. Paskelbėme apie tai internete. Netrukus visi pradėjo skambinėti, norėjo nusipirkti kuo daugiau tualetinio popieriaus. Dabar visą dieną kepame tik tualetinį popierių“, – sako kepyklos savininkas Tim Kortuem.

Dortmundo miesto kepėjai tikina, kad Vokietijoje tualetinis popierius šiandien perkamiausia prekė šalyje. Bet tuščiuose parduotuvių lentynose auksinės prekės nerandantiems tautiečiams siūlo pralinksmėti.

„Pas mums ateina daug klientų – visi jie susidomėję tualetiniu popieriumi. Gerai, kad jie nusiperka ir kitų produktų. Visiems idėja atrodo linksma. Manau, kad šiandien, esant tokiai koronaviruso situacijai, kuri išties yra rimta, gerai turėti ką nors, iš ko galima pasijuokti“, – sako vyras.


Saldaus tualetinio popieriaus idėja ne tik išgarsino, bet ir smarkiai gelbsti kepyklos verslą.

Kol kitos įmonės užsidaro – verslininkai teigia per dieną pagaminantys apie 200 saldžių rulonų. Pajamos padeda išlaikyti maždaug keturiasdešimt darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WW

WW portretas
Saunuoliai, ka ir bepridursi. Juk tas pats tortas, tik forma kita. Gudruoliai.

ALGIS

ALGIS portretas
ŽMONIŲ I Š P I N D Ė J I M A S AUKŠČIAUSIO LYGIO , VIENU ŽODŽIU I Š G A M O S .

Cha

Cha portretas
Paisšluostei ir suvalgei, ir unitazo neužkimši, ir joks virusas nebaisus!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių