Po atsisveikinimo su televizija A. Čekuolis atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Vakar po 27-erių metų darbo LRT televizijoje iškilmingai išlydėtas Algimantas Čekuolis šventę pratęsė... ligoninėje.

„Jis tiesiog pargriuvo ir dabar žiūri, ar nieko nenutiko. Nieko nerado, tai greičiausiai tik susimušė, bet dabar jis dar Santariškėse“, – portalui delfi.lt patvirtino televizijos veterano žmona Edita Čekuolienė.

Ji patikino, kad 85-erių jubiliejų neseniai atšventęs vyras jaučiasi gerai ir reikalo jaudintis tikriausiai nėra. Galima tik pajuokauti, kad nuo vakar moteris turi rimtą priežastį pasidžiaugti – po ilgų metų konkurencijos su televizija E. Čekuolienė susigrąžino sutuoktinį.

„Man tai ypatinga diena, šiandien baigėsi mūsų meilės trikampis – aš, jis ir LRT. Aišku, aš dar pralaimiu prieš LRT, nes mūsų meilei tik 19 metų, meilė LRT – senesnė“, – per atsisveikinimo šventę kalbėjo A. Čekuolio žmona.

Iš ligoninės išėjusiam žurnalistui ir rašytojui visgi išlieka pavojus nuklysti – LRT direktorius jam įteikė garbės svečio leidimą, kurio galiojimo laikas – penkiolika metų su teise pratęsti.

Jau rudens pradžioje vyriausias pasaulyje televizijos laidos vedėjas pranešė, kad šis laidos „Popietė su Algimantu Čekuoliu“ sezonas bus paskutinis. Nuo šiol visą savo laiką jis skirs kitai kūrybinei veiklai – rašys knygas.

A. Čekuolis visą gyvenimą džiaugėsi puikia sveikata, nors pripažino jaunystėje ją bandęs pačiais įvairiausiais būdais. Ligoninėje jis taip pat buvo retas svečias – vos keletą kartų. Ir tik pastaraisiais metais kiek labiau sunerimo dėl sveikatos, kai teko būti „prirakintam“ dėl abiejų plaučių uždegimo ir pernai įstatyto širdies stimuliatoriaus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių