Paskelbta „Mis Venesuela“ nugalėtoja, atsisakyta viešinti dalyvių apimtis

  • Teksto dydis:

„Mis Venesuela“ titulą ketvirtadienį iškovojo viena 19 metų studentė, tapusi pirmąja kasmetinio grožio konkurso nugalėtoja nuo to laiko, kai organizatoriai nusprendė neviešinti dalyvių talijos, šlaunų ir krūtinės apimčių.

Thalia Olvino (Talija Olvino) triumfavo per Karakase vykusį renginį, organizatoriams, kritikuotiems, kad per konkursus pagrindinis dėmesys skiriamas fizinei išvaizdai, pažadėjus kovoti su idealaus moteriško grožio stereotipais.

„Pasiekiau tai su visa savo širdimi ir visišku atsidavimu“, – sakė Th. Olvino po konkurso, kurio dalyvės vis tik demonstravo scenoje maudymosi kostiumėlius.

Praeityje vedėjai pranešdavo auditorijai tikslius kiekvienos dalyvės kūno matmenis. Daugelis jų darydavosi plastines operacijas ir laikydavosi griežtų dietų, kad turėtų „idealų“ kūno sudėjimą: 90 cm apimties krūtinę, 60 cm taliją ir 90 cm šlaunis.

Thalia Olvino/Scanpix nuotr.

Tačiau šiais metais organizatoriai mėgino daugiau dėmesio skirti kitiems dalykams, tokiems kaip dalyvių charakteris.

„Ryžtingumas“, „kompetencija“ ir „iniciatyva“, atsakė rinkodarą studijuojanti Th. Olvino, paprašyta įvardinti savo pagrindines savybes.

Per kitą etapą dar viena kandidatė Melissa Jimenez (Melisa Chimenes) pareiškė, kad konkursas „Mis Venesuela“ evoliucionavo ir leidžia suteikti moterims daugiau galimybių“.

„Moteris gali įkvėpti kitas įgyvendinti savo svajones“, – pridūrė ji.

Nuo 1952 metų rengiamas konkursas „Mis Venesuela“ paprastai yra itin populiarus renginys šioje krizės ištiktoje Lotynų Amerikos šalyje, tačiau šiuo metu dalyvės susiduria su tais pačiais sunkumais kaip ir likę gyventojai.

Vienas iš iššūkių yra dažnai nutrūkstantis elektros tiekimas: praėjusią savaitę viena konkurso atstovė atskleidė, kad organizatoriai neturi pakankamai lėšų atsarginėms priemonėms, kurios padėtų dingus elektrai.

Kelios kitos grožio karalienės pademonstravo solidarumą venesueliečiams.

„Norėčiau su jumis pasidalinti, kaip myliu ir palaikau visus jus, venesueliečius, jums šiuo metu išgyvenant didelį sunkmetį“, – sakė buvusi „Mis Visata“ Natalie Glebova (Natali Glebova).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Peace Da Ball

Peace Da Ball portretas
Isdulkinau net 3 kartus! O paskui prasibudau ir pradejau ruostis i mokykla :(((

Ramunas

Ramunas portretas
Panasu i transvestita...

ar

ar portretas
ne reptyloidu genai nes is dantu galima spresti o gal tai biorobote juk moka pagaminti graziu barbiu tokioms ir premija nereikalinga....
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių