Savaitgalį paaiškės, kuriam talentingajam atiteks 15 000 eurų

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje įvyks net keturis mėnesius besitęsusio projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas. Kas nugalės, priklausys tik nuo žiūrovų. Kuo daugiau gerbėjų bei palaikančiųjų turi kiekvienas dalyvis ar jų grupė, tuo didesnė tikimybė kaip tik jiems išplėšti pergalę ir laimėti 15 000 eurų prizą.

Superfinale iš dešimties išskirtiniais gebėjimais pasižyminčių dalyvių žiūrovai išrinks tą vienintelį. Kaip ir finaluose, teisėjai galės tik komentuoti ar nutraukti pasirodymą. Dalyvių dešimtukas –ypatingas, žavintis, atimantis žadą.

Pučiamųjų kolektyvas „Čili“ – 15−18 metų amžiaus vaikinų šešetukas, apsiginklavęs penkiais pučiamaisiais ir būgnais. Scenoje jie skleidžia teigiamų emocijų bangas, grodami šių dienų hitus.

Pabradės moksleivių šokių kolektyvas „Gelmė“ visus pribloškė lietaus prišaukimo šokiu. Sinchroniškumas, džiambų muzika, ryškiaspalviai drabužiai, keistas grimas – jų raktas į sėkmę.

Aušra Grabliauskaitė – moksleivė dainininkė, iš kuklios mergaitės gebanti persikūnyti į scenos deivę. Palomos Faith dainą „Just Be“ atlikusi septyniolikmetė susilaukė ovacijų.

Gatvės gimnastai „Project Mayhem“ patys daro viską: treniruojasi, kuria sceninį įvaizdį, ruošia pasirodymus. Neeiline fizine ištverme ir treniruotais kūnais išsiskiriantys vaikinai pasiryžę nugalėti.

Futbolo „freestyle“ atstovas Eduardas Butiuto trečdalį dienos skiria treniruotėms, kad jo žongliruojamas futbolo kamuolys nepasiektų žemės. Superfinale vaikinas skleis kūrybiškumą, pozityvumą ir laisvę scenoje.

12 metų gyvuojanti šokių studija iš Alytaus „Aušrinė“ finaluose demonstravo šokį koridos tema. Itin plastiškų merginų kolektyvas neketina pasiduot ir superfinale.

Mikromagas Antonas Lavrentjevas priverčia patikėti stebuklais. Atrankose triukus su smulkiais daiktais atlikęs magas finale ėmėsi minčių skaitymo. Dalyvio pasirodymas yra pagrįstas staigmenos faktoriumi, tad jam vieninteliam iš visų bus leista superfinale parodyti ką nors naujo.

„J.I.“ – Jokūbas Giedraitis ir Ignotas Gaidamavičius – dainuojamosios poezijos atstovai iš Vilniaus. Pradėję kartu dainuoti, vaikinai sulaukė didelio draugų palaikymo iš draugų, o tada atkeliavo ir iki „Lietuvos talentų“ superfinalo.

Itin artistiška devynmetė šokėja Emilija Petuškaitė atrankose vaizdavo vikšro virtimą drugeliu, o finale suvaidino žmogaus gyvenimą nuo gimimo iki mirties. Savo emocijoms ji geba sukurti pasirodymą be jokių rekvizitų.

Dainuojantis, gitara ir būgnais grojantis dvylikametis iš Marijampolės Viltenis Dzemijonas iš pirmo žvilgsnio paprastas moksleivis, tačiau scenoje jis šėlsta kaip roko muzikos monstras!

Visi dalyviai, išskyrus mikromagą, šį sekmadienį superfinale pakartos pasirodymą iš atrankų arba finalų. Dalyviams šiek tiek pakoreguoti pasirodymą leidžiama, tačiau kardinaliai jį pakeisti – ne.

Kiekvienas žiūrovas galės balsuoti už jam patikusį artistą ar jų grupę vienu telefonu ne daugiau nei 10 kartų. Kas šiemet bus vertas talentingiausio Lietuvoje titulo, sužinosime jau šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3.


Bilietus į tiesiogiai rodomos laidos filmavimus galima įsigyti internetu čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

reperis Bon Jovis

reperis Bon Jovis portretas
laimės tas kuris liks su ausimis ir pirštais ir nepapjautas Riterio ausiniais šarvais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių