Paaiškėjo, nuo ko mirė A. Jagelavičiūtė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį daugybę žmonių sukrėtė stilistės, nuomonės formuotojos, verslininkės, knygų autorės Agnės Jagelavičiūtės mirtis. Aiškėja priežastis, dėl kurios užgeso žinomos moters gyvybė.

„Šiandien mirė ir dalis manęs. Negaliu ir nesugebu suvokti. Tiesiog negaliu nustoti verkti“, – feisbuke parašė artimas A. Jagelavičiūtės draugas Saugirdas Vaitulionis.

Pasak jo, stilistė mirė nuo ligos komplikacijų.

„Prašau gerbti Agnės šeimos privatumą, turėti kruopelytę žmogiškumo ir nustoti spekuliuoti kliedesiais. Agnė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų“ – rašė S. Vaitulionis.

Moteris ėjo 43-ius metus.

LNK vaizdo įrašas:

1980 metų spalį gimusi A. Jagelavičiūtė yra baigusi Vilniaus dizaino kolegiją ir Vilniaus dailės akademiją, ji dirbo mados žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyr. redaktore, yra stiliaus platformos „StiliuSOS“ įkūrėja, viena labiausiai sekamų lietuvių socialiniuose tinkluose.

Ji taip pat žinoma kaip laidų vedėja, knygų autorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
Yra ilgalaikėje Agnės Jagelavičiūtės aplinkoje asmenų,kuriuos būtina patraukti teisminėn atsakomybėn dėl heroino tiekimo,ir prostitucijos už heroiną skatinimą. Tačiau tokio intelekto tyrėjų vargu ar yra Lietuvoje - visose įstaigose Lietuvoje yra protingų tyrėjų deficitas..Mes jau tapome nevaldomos emigracijos kloaka..Tikiuosi minėtas tyrimas,Agnės artimųjų pastangomis,bus atliktas..Madžiagos baudžiamąjai bylai yra pakankamai,tik viską lemia greitis ir protas..

Artūras

Artūras  portretas
Nors nemėgau jos už kvailą elgesį, bet labai gaila, gaila palikto vaiko, gaila tėvų, gaila, kad taip nutiko...

...

... portretas
Štai toks influencerių gyvenimas: gyvenimas ne tiesa, o melas, viskas retušuota, mirtis taip apgaubta melu ...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių