Oficialiai paskelbti Monique ir J. Jaručio muzikinės dvikovos vedėjai

  • Teksto dydis:

Muzikos šou „Red Bull SoundClash“ po trejų metų pertraukos grįžta į Lietuvą. Jau spalio 30 dieną jis bus surengtas „Žalgirio“ arenoje Kaune. Dviejose scenose šįkart susitiks garsūs mūsų šalies dainininkai Moniqué ir Justinas Jarutis, kurių dvikovai vadovaus Radistas Rolandas Mackevičius ir aktorius Mantas Stonkus. Žinomi šou verslo atstovai neslėpė, kad žiūrovų lauks ne tik atlikėjų kova – scenoje konkuruos ir vedėjai.

„Esu labai sujaudintas, kad vėl galėsiu būti šios muzikos kovos vedėju. „Red Bull SoundClash“ renginiai visada išsiskiria aukšta kokybe, todėl džiaugiuosi, kad jau antrą kartą teks stoti už šio renginio vairo, – sakė R. Mackevičius. – Džiaugiuosi, kad į sceną lipsiu su Mantu Stonkumi. Nors dirbsime kaip komanda, tačiau abu sirgsime už savo favoritus. Ką gali žinoti, gal dvikova vyks ne tik tarp Monique ir Justino, bet ir tarp mūsų“.

„Džiaugiuosi, kad su Rolandu sulaukėme tokio pasitikėjimo – vesti šį renginį mums bus didžiulė garbė ir atsakomybė“, – teigė M. Stonkus.

Vedėjams talkins ir publiką užves garsiausios visų laikų Lietuvos hip-hop grupės „G&G Sindikatas“ didžėjus Artūras Matkevičius-DJ Mamania.

Paskutinį spalio mėnesio penktadienį „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiančiam „Red Bull SoundClash“ šou besiruošiantys Moniqué ir J. Jarutis susitiks keturiuose raunduose. Dvikova prasidės abiejų atlikėjų apšilimu. Vėliau abu dainininkai kovos „Perdainavimo“, „Perėmimo“, „Susirėmimo“ ir „Kviestinio svečio“ raunduose.

„Perdainavimo“ raunde kiekvienas dainininkas pristatys vieno ir to paties populiaraus hito versiją. „Perėmimo“ raunde sužinosime, kaip gerai atlikėjams seksis dainuoti vienas kito kūrinius. Raunde „Susirėmimas“ žinomos atlikėjų dainos nuskambės naujame muzikos žanre, pavyzdžiui country, reggae ar electro. Finaliniame „Kviestinio svečio“ raunde abu atlikėjai į sceną žengs su kviestinėmis žvaigždėmis.

„Red Bull SoundClash“ kova pirmąkart mūsų šalyje buvo surengta 2012 m. Prieš aštuonerius metus kovojo nugalėtoju tapęs Marijus Mikutavičius ir grupė „G&G Sindikatas“. 2017 m. vykusioje „Red Bull SoundClash“ muzikos dvikovoje susitiko nugalėjusi Jazzu ir Donny Montell.

„Red Bull SoundClash“ kovos vyksta daugelyje pasaulio šalių. Jose jau dalyvavo Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir kitos muzikos žvaigždės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių