Kūdikių lenktynes laimėjo 11 mėnesių teksasietė

  • Teksto dydis:

Niujorke 30 kūdikių varžėsi nuotaikingose trijų metrų ropojimo lenktynėse.

Tradicinėse Niujorko „Diaper Derby“ lenktynėse galioja tik viena tikra taisyklė: draudžiama pabandyti atsistoti. Šalia stovintys tėvai gali raginti savo atžalas ropoti mojuodami pieno buteliukais, nuotolinio valdymo pulteliais arba barškindami raktus.

Laikmačio šiose lenktynėse nėra, ir niekas negali nuspėti, per kiek laiko mažieji lenktynininkai įveiks 3 metrų ilgio kilimą. Vienas kūdikis gali vidury kelio staiga pasitraukti iš varžybų, kitas prapliupti ašaromis, o trečias pradėti ropoti atbulomis.

Kūdikių lenktynes Manhatano viešbutyje, kuriame pernai lapkritį įvyko Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pergalės JAV prezidento rinkimuose vakarėlis, pastaruosius septynerius metus rengia Niujorko triatlono organizatoriai (New York City Triathlon). Šiųmetinės Niujorko triatlono suaugusiųjų varžybos rengiamos sekmadienį.

Dauguma tėvų iš kūdikių lenktynių tikisi smagių atsiminimų, o ne sauskelnių pavidalo prizo, bet Tamara Cacchione (Tamara Kakionė) prisipažino, kad savo devynių mėnesių dukrelę Maya (Mają) prieš varžybas „apšildė“ daina iš kino filmo „Rokis“ (Rocky).

„Ji myli kitus kūdikius. Bijau, kad ji gali pamėginti pabučiuoti kitus mažylius“, – sakė moteris, atvykusi į lenktynes kartu su vyru, seneliais, teta ir dėde.

„Bus ką smagaus papasakoti jai ... Galbūt kai ji turės vaikų ar bus didesnė, galėsiu parodyti jai, kad ji tai padarė,“ – pridūrė mama.

Kimi Mei iš Bruklino prisipažino, kad jos 10 mėnesių sūnelis Hunteris (Hanteris) „šiek tiek pasitreniravo“ lenktyniaudamas su draugu parke.

Tačiau moteris sakė, kad jos „slaptasis ginklas“ yra nuotolinio valdymo pultelis, kuriuo sūnui „neleidžiama žaisti, nors jis visuomet to nori“.

„Todėl aš jį (pultelį) šiandien pasiėmiau ir tikiuosi, kad (sūnus) stengsis jį pasiekti“, – sakė ji.

Dalyvauti Niujorko triatlone iš Džordžijos atvykęs Chrisas Kennelis (Krisas Kenelis) norėtų, kad jo sūnus Carsonas (Karsonas) taptų sportininku, ir pagalvojo, kad jo mažylis „turi galimybių laimėti“ kūdikių lenktynes.

Tačiau prizas ir visa šlovė atiteko iš Teksaso valstijos miesto Dalaso atvykusiai 11 mėnesių Brooke (Bruki). Ši mergytė tiesiu taikymu nuropojo finišo link.

„Ji tiesiog mėgsta visur ropinėti“, – sakė nugalėtojos mama Kristy Bender (Kristi Bender).


Šiame straipsnyje: kūdikių lenktynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne

Ne portretas
Ne puikus renginys, o pakvaišimas, vedantis prie visiško nudebilėjimo. Iš pradžių kūdikių lenktynės, paskui mamytės pradeda penkiametes dukreles dažyti, pudruoti, plastikas joms daryti ir grūsti į mažamečių "misių" konkursus, kur iš dar net bręsti nepradėjusių vaikų "sekso žvaigždės" daromos. Nežinau, ar yra šlykštesnė laida, negu "Toddlers and Tiaras" - užteko vieną kartą pamatyti, vos nesusivėmiau. Tokie konkursai nebent pedofilams gali patikti, nors viskas prasideda visai nekaltai, nuo kūdikių lenktynių ir panašių renginių-reginių...

Mere popins

Mere popins portretas
Puikus renginis ir pas Lietuvoj galietu toki surengti,juk einam link Amerikonu!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių