Netektis muzikos pasaulyje: mirė britų muzikantas Maxi Jazz

  • Teksto dydis:

Šia liūdna žinia feisbuke pasidalino muzikos grupė „Faithless“.

„Mums plyšta širdis sakant, kad vakar naktį mirė Maxi Jazz. Jis buvo žmogus, kuris pakeitė mūsų gyvenimus įvairiais būdais. Jis suteikė prasmę ir žinią mūsų muzikai.

Jis buvo nuostabus žmogus, kuris rasdavo laiko visiems. Jo išmintis buvo tiek gili, tiek suprantama. Buvo garbė ir tikras malonumas dirbti kartu su juo.

Jis buvo genialus žodžių autorius, dydžėjus, budistas, nuostabi sceninė jėga, mašinų mylėtojas, su juo pokalbiai niekada nenutrūkdavo, jis buvo gražus žmogus visomis prasmėmis, tikras moralinis kompasas ir genijus.“, – apie netektį rašė Rollo, Sesė Palaima.

Dabar dievas turi savo asmeninį dydžėjų.

Tokios muzikos pasaulio legendos praradimas iššaukė begales liūdinčių gerbėjų komentarų.

„Ačiū tau už nuostabią muziką, tavęs tikrai pasigesim. Štai, aš būdama 64-erių senolė visiškai dievinu tavo muziką. Dabar dievas turi savo asmeninį dydžėjų.“, – rašė Lorraine.

„Tai labai liūdna. Tavo muzika gelbėdavo mane blogiausiais gyvenimo periodais. Mano šeimą ištiko dvi netektys, tarp jų nebuvo nė dviejų metų skirtumo. Telaimina tave dievas, myliu tave. Ilsėkis ramybėje, nuostabioji siela. Siunčiu meilę maldose tavo grupei ir draugams.“, – dalijosi Lola.

„Neginčyjama legenda, padariusi įtaką daugeliui mūsų. Ilsėkis ramybėje, bičiuli.“, – neslėpė emocijų Benas.

„Ilsėkis ramybėje Maxi Jazz, aš amžinai prisiminsiu mūsų beprotišką naktį Antverpene.“, – prisiminė Jerron.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

.  portretas
Padugne tu biskiuka

Liudna

Liudna portretas
Kai mirsta artimas ir dar pazystamas ,o cia ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių