N. Bunkės vyras E. Eidėjus ilgisi darbo policijoje: į kolegų darbus pasižiūriu per televizorių

  • Teksto dydis:

Po kelių mėnesių dainininkė, verslininkė Natalija Bunkė su vyru Edgaru Eidėjumi minės trečiąsias vestuvių metines. Vyras neslepia – pažintis su žvaigžde jo gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Anksčiau policijos pareigūnu dirbęs vyras nėrė į verslą ir atvirauja – kartais buvusio darbo ilgisi.

Tada, kai susipažino su N. Bunke, E. Eidėjus dirbo policijoje ir net pasvajoti negalėjo, kad nekalta pažintis apvers jo gyvenimą aukštyn kojomis.

Pora susipažino atsitiktinai, kai N. Bunkė E. Eidėjui Kaune perdavė jo pusseserei, kuri gyvena Londone, skirtas dirbtinių gėlių puokštes.

Susitikime įsižiebusi žiežirba augo ir kaito. Iš pradžių vyras N. Bunkę lankė Vilniuje, o laikui bėgant ėmė padėti mylimajai koncertinėje veikloje.

Bėgant laikui, darbo policijoje vyras atsisakė. Viešėdamas LNK laidoje „Nuo... Iki...“ jis neslėpė, kad jo ilgisi.

LNK nuotr.

„Man jis labai patiko, neslėpsiu to. Bet visi nauji dalykai, kurie atėjo į mano gyvenimą, viskas  yra tik į naudą ir gerumą“, – sakė E. Eidėjus.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Buvęs pareigūnas kalbėjo, kad jaučia nostalgiją dienoms, kai skubėdavo į pagalbą nukentėjusiems, o kiekviena pamaina buvo pilna adrenalino – kas nutiks dirbant tokį darbą, nuspėti neįmanoma.

Darbas policijoje man patiko ir tiko, kažkiek ilgiuosi.

„Darbas policijoje man patiko ir tiko, kažkiek ilgiuosi. Dabar į kolegų darbus pasižiūriu per televizorių. Yra tokia nostalgija“, – kalbėjo N. Bunkės sutuoktinis.

Anot jo, pokyčiai gyvenime – tik į gerąją pusę, o karjeros progresą jis mato kaip naudingą pasikeitimą.

„Ačiū gyvenimui, kad turėjau tokią patirtį. Toliau gyvename, žiūrime į priekį, į naujas galimybes. Viskas čia gerai“, – atviravo jis.

LNK primena, kad E. Eidėjus buvo vienas pirmųjų pareigūnų, 2016 m. gruodžio 21-osios vakarą atvykusių į ypač didelį rezonansą sukėlusio nusikaltimo vietą.

Tada prie savo namų buvo nušautas sportininkas, kovotojas Remigijus Morkevičius.

Prie Baltų prospekte Kaune esančios laiptinės greitai sugūžėjo būrys smalsuolių ir policijos pareigūnų. Vienas jų – tuomet kriminalistu dirbęs E. Eidėjus.

E. Ovčarenko / BNS nuotr.

„Taip atsitiko, kad mes buvome Baltų prospekte tuo metu, kai įvyko tas įvykis. Gavosi, kad pirmieji atvykome į nusikaltimo vietą. Žinojome, kad galimai ten nušautas sportininkas“, – prisiminė E. Eidėjus.

Prisimindamas tą vakarą, E. Eidėjus sako, kad pareigūnai į įvykio vietą atvyko greičiau, nei pradėjo burtis žmonės – pavyko laiku apsaugoti ir kūną, ir aplinką.

„Kūnas gulėjo prie laiptinės. Buvo vykdomi pirminiai veiksmai, perimetro apsaugojimas, aptvėrimas. Matyt, buvo praėjusios tik kelios minutės, dar net nebuvo pradėję rikiuotis žmonės“, – pasakojo buvęs kriminalistas.

Apie didelę žymę darbe ir Lietuvos viešajame gyvenime palikusią naktį E. Eidėjus pasakojo „KK2“ komandai:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sena tarka

Sena tarka portretas
Ta bunkė.Jam piš,kad susidėjo su nutampyta dama.

netampama

netampama portretas
mentu gimstama.

Negi jūs pavydit, kad taip puolat?

Negi jūs pavydit, kad taip puolat? portretas
Nenudils gi. Norės susiras jaunesnę. O dabar jam gerai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių