N. Bunkė: esu lietuviškoji blondinė

Makiažas – neišvengiama kiekvienos moters kasdienybės dalis. Kasryt prie veidrodžio ne ilgiau kaip 10 minučių praleidžianti dainininkė Natalija Bunkė taip pat dažosi pati. "Gyvenimas išmokė", – šypteli ji.

Paryškina lūpas

Pramogų pasaulio atstovė N.Bunkė grožio ir makiažo subtilybių pramoko dažnai praktikuodamasi. Nuolat pasirodant scenoje, ko gero, kitaip neįmanoma.

Bijodama persistengti ji paryškina vieną iš dviejų dalykų: arba lūpas, arba akis.

"Nors labiau mėgstu ryškias lūpas. Renkuosi nebūtinai raudoną, kartais vyšninę ar alyvinę spalvas. Priešingai nei rudenį ir žiemą, vasarą užtenka blakstienų tušo ir skaistalų. Turiu "dėkingą" skulptūrišką veidą, aukštus skruostikaulius, kuriuos paveldėjau iš mamos. Kai kurie bando prikišti, kad esu kažką jiems pasidariusi, tokios kalbos man sukelia juoką. Įdubę skruostai dabar labai madingi, o man tiesiog pasisekė juos turėti", – pasidžiaugė pašnekovė.

Šou versle besisukanti moteris tiksliai žino, koks makiažas jai tinka, todėl didelių sunkumų gražindamasi nepatiria.

"Mano lūpos nėra putlios, tad mėgstu griežtus ir tikslius lūpų kontūrus bei akių linijos pravedimą. Labai greitai tai darau, jau "atkalta" ranka", – juokėsi dainininkė.

Sceninį makiažą ji pasidaro per pusę valandos, o kasdieniam dažniausiai nesugaišta nė 10 min.

Į sceną – ilgais plaukais

Koncertų metu N.Bunkė tampa kur kas ryškesnė nei kasdienybėje.

"Lipant į sceną tenka prisiklijuoti blakstienas, naudoju tamsesnius akių šešėlius, kartais pritaikau žėručius, blizgučius, kristalus ant lūpų ar skruosto. Neretai tai yra puikus būdas paslėpti kokį nors defektą, iššokusį spuogelį ir panašiai. Yra visokių gudrybių. Žmonėms įdomu netradiciniai, kitokie sprendimai, o scenoje tai ypač tinka", – atviravo pašnekovė.

Pastaruoju metu ji vis dažniau mėgsta paeksperimentuoti – makiažą ar šukuoseną renkasi pagal nuotaiką.

"Nėra tokio dalyko, kurio kategoriškai nenorėčiau ar kuris nepatiktų. Viskas priklauso nuo nuotaikos. Net ir plaukų sušukavimas. Pavyzdžiui, vasarą norėjosi ilgų, tad pirmą kartą gyvenime pabandžiau prisiauginti. Tekdavo kas mėnesį daryti korekcijas, kurios apsunkino kasdienybę. Jei labai reikia, pasirodymų metu tiesiog prisisegu. Dabar mano natūralių plaukų ilgis yra žemiau pečių. Laimei, priauginimas jiems per daug nepakenkė", – pasakojo N.Bunkė.

Šviesios spalvos neišsižadėtų

Pašnekovė prisiminė, kai būdama aštuoniolikos ji turėjo raudonos spalvos plaukus.

"Buvau netgi raudonplaukė. Nė kiek nesumeluosiu – kai nutariau atgaivinti savo senąją spalvą ir nusidažiau šviesiai, ta spalva tapo ryškiai salotine. Po antrojo bandymo plaukai nuo peroksido labai susilpnėjo ir galiausiai teko nusikirpti trumpai. Kai buvau studentė, jie vos siekė ausis. Man labai netinka trumpi plaukai, todėl nuo to laiko daug neeksperimentuoju", – teigė N.Bunkė, kurios natūrali plaukų spalva yra šviesi.

"Esu tipinė lietuviškoji blondinė", – pastebėjo ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bunkei

bunkei portretas
tai ka tu atsizadejai savo rusu tautybes ir isigijai lietuvos tautybe, tuscias puodas garsiai skamba, cia tau labai tinka. niekam neidomu kiek laiko ir ka tu ten dazai ar skuti prie veidrodzio. palik tai savo buvusiems sugulovams spresti apie tavo dirbtina grozi. Tikiuosi 4 kandidatas i lova jau atsirado.

Tai protingai moteriai

Tai protingai moteriai portretas
Matyt pati esi tokio pat proto ir grozio, be dazu nei sikt neiseini, peroksidines tustutes, ka jos pasiekia gyvenime, bunke tai dabar visiems rodo savo tatuiruota pilva ir piz....a, nu negali bunke taip ilgai be vyro lovoje vioena vartytis. Ei buduliai pirmyn i bunkes migi.

inga

inga portretas
Bunkei būtų ,baisiau jai apie ją žmonės visai nerašytų.o kai rašo koks jai skirtumas gerai ar blogai.svarbu ,kad apie ją sneka reiskias dar nepamirsta
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių