Motinos dieną Ą. Misiukevičus tradiciškai mini pajūryje: ruošia staigmeną

  • Teksto dydis:

Plaukų stilisto Ąžuolo Misiukevičius ir jo mamos Donaldos ryšys – akivaizdus. Vyras dažnai pasakoja apie neišpasakytą dėkingumą, supratingumą ir rūpestį vienas kitu. Artėjant pirmąjį gegužės sekmadienį minimai Mamos dienai, Ą. Misiukevičius papasakojo, kaip švenčia pavasarišką progą.

Ą. Misiukevičius į pasaulį atėjo trimis mėnesiais per anksti, sverdamas vos 600 gramų. Ypatinga mamos meilė ir atsidavimas jį gaubė nuo pat pirmųjų gyvenimo akimirkų.

Paklaustas, kokių Motinos dienos tradicijų turi, Ą. Misiukevičius minėjo, kad kasmet stengiasi nuvykti į Lietuvos pajūrį ir ten pasimėgauti pavasarėjančia gamta.

„Mėgstu Motinos dieną. Tai – graži proga. Turime tradiciją vykti į Palangą ir visi kartu paminėti Motinos dieną. Tai – artima ir gražu“, – sakė Ą. Misiukevičius.

Ą. Misiukevičius atskleidė, kad šiemet šventė bus ypatinga. Brangiausiam žmogui jis ruošia staigmeną.

„Mėgstame nueiti į gerą restoraną ir pasimėgauti. O šiemet mamą planuoju nustebinti“, – paslaptingai kalbėjo Ą. Misiukevičius. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

 

Su mama ypač artimą ryšį jaučiantis pašnekovas negalėjo išskirti vieno prisiminimo iš vaikystės. Visas kartu praleistas laikas yra brangus, tad atskirų momentų išskirti nenorėtų.

„Mano mama man tokia šilta ir artima, kad net sunku prisiminti kažką iš vaikystės. Ji visada yra šalia manęs. Mūsų mamos yra pačios brangiausios, mylėkime ir vertinkime jas!“ – patarė pašnekovas.

Apie vaikystę, kartu su mama nueitą sunkų kelią ir visą aprėpiančią meilę Ą. Misiukevičius pasakojo laidoje „Bus visko“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mes visi skirtingi

Mes visi skirtingi portretas
NENIEKINKIM KITOKIŲ

o kas tas misiukevicius ???

o kas tas misiukevicius ??? portretas
kokios skyles siknakrapstys ???

artūrka trambanystas

artūrka trambanystas portretas
kada šiemet vyru pležo atidarimas bo jau neturiu kontrybės laukti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių