Monikos Liu namuose karaliauja pudelytė Balbina

Monika Liu pernai pagaliau įgyvendino savo seną planą – įsigijo savus namus, o juose apsigyveno nykštukinio pudelio veislės šunytė Balbina. „Gyvena kaip karalienė. Jai negailiu nieko, bet ji to nusipelnė, nes yra tokio mielumo, kad aš prieš ją esu bejėgė“, – sako garsi atlikėja.

Gimusi džiaugtis ir džiuginti

Monika teigia labai seniai norėjusi šuns, bet vis nebūdavo tam reikalingų sąlygų. Neturėjo nuosavų namų, paskui išvažiavo į „Euroviziją“. Planavo augintinį pasiimti po konkurso, taip ir padarė.

„Dieną sugalvojau, kad turėsiu, ir tą patį vakarą namo parsivežiau, – šypsosi atlikėja. – Visi sako, kad taip nebūna. Pasirodo – būna. Aš į ją žiūriu ir sakau: ar tu supranti, jog čia likimas, kad tu mano namuose atsidurtum?“

Balandį metų sulauksianti kalytė namie turi net tris guolius skirtingose vietose, ji čia yra karalienių karalienė. Anot Monikos, augintinė nekelia jokių rūpesčių – nieko blogo nepadariusi, nieko nesugraužusi.

Monikos Liu feisbuko nuotr. 

„Vaikystėje augau su taksu, tai jis yra ir automobilių sėdynių užvalkalus sudraskęs, ir grindis iškapstęs – ko tik nepridaręs. O ji – visiškai nieko, tobulas šuo, – sako atlikėja. – Kol buvo maža, darydavo namuose, bet ne bet kur, o ant palutės. Labai tvarkingas šuo. Neturiu kuo skųstis. Kartais loti pradeda – žiūri pro langą, kažką mato ir loja. Nuraminu, kad viskas gerai, nereikia įrodinėti, jog saugo namus.“

Prasmingas vardas

Pašnekovės įsitikinimu, kalytė gimė mokėdama džiaugtis gyvenimu ir džiuginti kitus. Ji moka komandą „sit“ – atsisėda, dar moka atnešti kamuoliuką. Daugiau nieko iš jos ir neprašoma – pakanka, kad ji sėdi, visi į ją žiūri ir alpsta iš meilės.

Monikos Liu feisbuko nuotr. 

Vardas Balbina šunytei buvo suteiktas vos gimus ir įrašytas jos dokumentuose, tad toks ir liko. „Pagalvojau, kad geresnio tikrai nesukursiu. Šis vardas hindi kalboje reiškia „stipri meilė“. Iš tiesų, tas jausmas, kai šuniukas besąlygiškai myli ir tu jį besąlygiškai myli, yra neapsakomas. Šuo duoda tiek gerų emocijų – nerealu. Aš pradedu apie ją šnekėti ir atgyju. Kiekvienam žmogui rekomenduočiau turėti šuniuką“, – sako Monika.

Tas jausmas, kai šuniukas besąlygiškai myli, ir tu jį besąlygiškai myli, yra neapsakomas.

Kadangi pati atlikėja pastaruoju metu turi labai daug veiklos ir nenori, kad šuniukas stresuotų, – džiaugiasi, kad tėvai pagelbsti. Prireikus nuveža pas juos, o Balbina ir ten visus džiugina.

Šeima – gyvūnų mylėtojai

Paklausta, kodėl pasirinko būtent nykštukinio pudelio veislės šunį, Monika pasakoja, kad turi draugę veterinarę, kuri kažkada atliko testą, koks šuo atlikėjai tiktų. Atsakymas – nykštukinis pudelis. Tačiau kažkodėl ir pati mintyse būtent taip galvojo.

Monikos Liu feisbuko nuotr. 

Pašnekovė nuo mažens pripratusi prie gyvūnų. Vaikystėje Monikos tėvų namuose Klaipėdoje gyveno šuo, katė ir paukščiukas. Kartais, kai lauke būdavo prastas oras, šeima dar šunį Brisių iš kiemo pernakvoti koridoriuje priimdavo.

„Mano mama labai myli gyvūnus, ji yra Eisas Ventura – išeina į balkoną ir pas ją suskrenda žuvėdros, kieme katinai subėga, šunys. Ji visus gyvūnus labai myli, gina ir prižiūri. Visa mūsų šeima – gyvūnų mylėtojai. Tad ir Balbiną dabar sunkiai pasidalijame – ji labai mano tėtį myli, jis ją irgi. Geriausi draugeliai“, – sako Monika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Kokios čia zosės rašo komentarus...Monika graži,talentinga ir iš akių matosi laiminga . Tik šunio vardas negražus

Gerbėja

Gerbėja portretas
Man šuns vardas baisus! Ar nėra vardų tokiai šunytei?

To Jomina

To Jomina portretas
Infantili asmenybe ji.. dėl to skeciojasi,ant visu kariasi ir vaidina žiauriai faaaina.. tai kauke..zmogus nelaimingas.
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių