Modelio iš Rumšiškių pažadai – negerti, nerūkyti ir nemeluoti

  • Teksto dydis:

Nerūkyti, negerti, nemeluoti. Tai, prasidėjus 2017 metams, viešai pasižadėjo ekscentriška gražuolė bei "Mis Lietuva" konkurso dalyvė Gabrielė Matelytė, žinoma ir slapyvardžiu Gutt.

"Noriu iš Rumšiškių miestelio padaryti Naisius, kur niekas negeria, nerūko ir nemeluoja, – šmaikštavo Rumšiškėse gyvenantis 22 metų modelis.

Anot Gabrielės, daugelį žmonių vynas verčia manyti turint protą, nors toli gražu taip nėra. O taip kyla konfliktai. 

2017 metais ji nori būti labiau savikritiška ir protingesnė.

"Ir paviršutinišką bendravimą iškeisti į aktualesnę, intelektualesnę veiklą, – prisipažino Gutt. – Rūkymas? Metas išaugti iš amžinos paauglystės. Nors ir kaip man patinka cigaretė prie saulės akinių, tačiau nei grožio, nei sveikatos ši deganti lazdelė man nesuteikia."

Nemeluoti. Tai jos pažadas ne kitiems, bet sau.

"Melas – primityviausia vaizduotės forma. Turiu keistą įprotį nuoširdžiai šnekėti su aplinkiniais, o štai save naiviai įtikinėju nebūtais dalykais, – prisipažino Gabrielė. – "Nemeluosiu" reiškia tai, kad jei pasakiau "nevalgysiu kiaulienos", tai ir reiškia – nevalgysiu! Ir tas kumpis, kurį taip mėgstu, prieš tai irgi buvo paršelis".

"Ach, ir dar pažadėjau dar šiais metais savaitgaliui nuskristi į Havajus, – juokėsi Gabrielė. – Tačiau baisu garsiai sakyti, nes dar nukris lėktuvas."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių