Metų mama S. Šveikauskaitė: mano dukra vos nenumirė

  • Teksto dydis:

Metų mamos titulą pelniusi ir mamoms skirtą apžvalgų portalą  rašanti Sotera Šveikauskaitė  pirmą kartą ryžosi prabilti apie baisiausias gyvenimo akimirkas ir sudėtingus išgyvenimus, gimus dukrai.

„Kai mano dukra gimė, ji vos nemirė, – apsipylusi ašaromis savo patirtį  „KK2 penktadienyje“ šį vakarą, 19.30 val., per LNK pasakos Sotera. – Ačiū Dievui, kad šalia buvo mano vyro mama, kuri yra gydytoja. Ji dukrai išgelbėjo gyvybę“.

„Buvau B grupės streptokoko nešiotoja. Prieš gimdymą man turėjo suleisti tam tikrus medikamentus. Kelis kartus jų prašėme, bet medikai taip ir nesuleido. Pasekmės? Kai dukrai buvo 2 savaitės, prasidėjo komplikacijos, įvairios infekcijos. Kai dukrai buvo mėnuo, vieną dieną ji pradėjo dusti, raudonuoti, nebegalėjo įkvėpti oro“, – Sotera su siaubu prisimena tas baisiąsias akimirkas, kai greitosios pagalbos jie laukė 40 minučių, o vyras lėkė  į vaistinę.

Laimė, kritinę situaciją išgelbėjo vyro mama, kuri dūstančiam kūdikiui mokėjo suteikti pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
kas čia per mada dauguma mamų "aitės", Ar lengvatos priverčia už šildymą, ir šiaip lengvatos vienišoms mamoms...tapti tik "aitėmis" o paskui maldavimai per TV ir spaudą padėti, nes sunku auginti. Gal čia nauja kokia mada apvaisinimo tapo be vyrų?

Va taip

Va taip portretas
Nu pipiec ,metų mama,pagal pavardę tai ji merga su vaiku.

Monna

Monna portretas
Didelė čia "laimė",kad 14-os ir 16-kos apsivaikavo...Hormonai tikrai suveikė.Bet tokiai jaunai tie nepasotinami norai...GĖDA.Gal tėvų neturėjo,gal kas išprievartavo o gal...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių