„M.A.M.A.“ pristato Lietuvos muzikos kūrėjų grojaraštį

  • Teksto dydis:

Svarbiausias šalies muzikos reiškinys – apdovanojimai „M.A.M.A.“ nuolatos stengiasi populiarinti Lietuvos kūrėjų darbus bei kuo plačiau visuomenei pristatyti atlikėjus. Šį kartą asociacija, organizuojanti muzikinius apdovanojimus, žengia dar vieną žingsnį – pristato muzikos grojaraštį, kuris kiekvieną savaitę bus atnaujinamas.

Vienoje populiariausių muzikos pasiklausymo platformų „Spotify“ sukurtas grojaraštis „M.A.M.A. TOP 40“ leis melomanams vienoje vietoje surasti naujausius bei populiariausius Lietuvos atlikėjų kūrinius. Tiesa, be vieno pagrindinių grojaraščių čia bus galimybė vienoje vietoje pasiklausyti ir visų muzikos apdovanojimų nominantų kūrinius.

„Mūsų tikslas, kad lietuviška muzika sklistų vis plačiau bei būtų girdima klausytojų. Tikime, kad šis organizacijos žingsnis padės sukurti terpę, kur visa lietuviška muzika bus pasiekiama kaip niekad paprastai ir patogiai. Tiesa, verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad nuo šiol „Spotify“ platformos „M.A.M.A.“ paskyroje bus galima rasti ir visų nominantų kūrinius pagal kategorijas. Tokiu būdu klausytojams priminsime ir apie per pastaruosius metus Lietuvos atlikėjų išleistas dainas“, – pasakoja asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

Kiekvieną savaitę atsinaujinančiame grojaraštyje „M.A.M.A. TOP 40“ šiuo metu galima rasti tokių atlikėjų kaip Sel, Donny Montell, Justino Jaručio, Jazzu, Sauliaus Prūsaičio ir kitų kūrinius.

Primename, kad svarbiausias metų muzikos renginys, muzikos apdovanojimai „M.A.M.A.“, dėl pandemijos perkeltas į kovo 27 dieną. Šią dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus apdovanoti geriausi iš geriausių kiekvienoje kategorijoje. Bilietus į apdovanojimų ceremoniją platina bilietai.lt.

„M.A.M.A.“ grojaraštį rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių