Magui A. Gaičiūnui – mistinė sesers dovana

Be kompiuterio, fotoaparato, telefono. Akis į akį su šamanu. 47-ojo gimtadienio proga žinomas iliuzionistas ir magas Arvydas Gaičiūnas gavo ypatingą sesers Dianos dovaną – dalyvavimą Peru ajahuaskos ceremonijoje – mistinėje hipnotinėje kelionėje į savo praeitį.

Fatališkas skaičius

Magijos teatro "DiArchy" įkūrėjai A.Gaičiūnas ir jo sesuo Diana seniai domisi ne tik iliuzija bei magija. Jie jau beveik dešimt metų praktikuoja hipnozę ir veda savitaigos kursus.

D.Gaičiūnaitė neabejojo, kad jos broliui patiks tokia dovana – tolimoje Peru susitikimas su šamanu, dalyvavimas ajahuaskos ceremonijoje ir galimybė patirti hipnotinę mistinę kelionę į savo praeitį.

Beje, Diana neatsitiktinai broliui dovanojo šią kelionę 47-ojo gimtadienio proga, nes šis skaičius ypatingas.

"47 – tai ketverto ir septyneto energijos bei vibracijų kombinacija. Ketvertas – praktiškumas, išmintis, ištvermė, kantrybė, judėjimas į priekį, o septynetas suteikia šiai kombinacijai svarbią ir pagrindinę mistišką reikšmę, – brolio gimtadienio skaičių aiškino Diana, – dvasinį prabudimą, savišvietą, intuiciją, ekstrasenso savybes, mistiškumą, individualizmą, tikslo siekimą ir sėkmę."

Susitikti su savimi

"Įprastai nemėgstu švęsti savo gimtadienių. Šventė gali būti kiekvieną akimirką, o ne kažkokiu iš anksto konkrečiai nurodytu laiku", – prisipažino A.Gaičiūnas.

Hipnoze užsiimantis A.Gaičiūnas gimtadienio dieną susitiks su šamanu, taip pat dalyvaus hipnoterapijos seanse, taikant regresijos metodą.

Garsioje ajahuaskos ceremonijoje naudojamas haliucinogeninis gėrimas, gaminamas iš svaigiojo kvaitulio lianos ir kitų psichoaktyvių savybių turinčių augalų.

Ajahuaską nuo seno vartoja Andų pašlaitėse gyvenantys Amazonijos indėnai. Labai svarbu tai, kad ajahuaskos negalima naudoti ne ritualiniams tikslams!

"Tam būtinas patyręs vedlys šamanas, –  prieš gimtadienio kelionę kalbėjo vienas iš magijos teatro "DiArchy" įkūrėjų A.Gaičiūnas. – Per šią ceremoniją ir hipnoterapijos seansą, taikant regresijos metodą, padedama prisiminti praėjusių gyvenimų nuotrupas, galima nukeliauti į savo vaikystę, gimimą. Tokių seansų metu gali pamatyti tai, ko įprastai mes niekada neprisimename. Ir pažinus save geriau, savo praeitį, galime daryti įtaką savo ateičiai. Noriu pažvelgti į savo tolimą tolimą praeitį ir dar labiau pažinti save."

Reikia būti švariam

Kelioms dienoms į Peru, kur galbūt susitiks ir su savo pažįstamu po pasaulį keliaujančiu garsiu hipnozės meistru Dmitrijumi Dombrovskiu, Arvydas keliaus ne kaip turistas.

Panirdamas į dvasinę energinę kelionę negalės turėti kompiuterio, telefono, fotoaparato, vartoti alkoholio.

"Šie dalykai dvasinei kelionei trukdo. Turi būti švarus ir išsivalęs", – prisipažino A.Gaičiūnas.

Paklausus, ar šiemet gruodžio 13 d. 40 metų sukaktį pažymėsiančiai seseriai Dianai taip pat įteiks ypatingą dovaną, Arvydas šyptelėjo: "Žinoma, bet tai kol kas – didelė paslaptis."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių