M. Vygantas ir Jolanta pristato dainą „Laimingi būkim“

  • Teksto dydis:

Paskutines vasaros dienas Manto Vyganto ir Jolantos duetas palydėjo plačiam gerbėjų ir klausytojų ratui pristatydamas naujausią kūrinį „Laimingi būkim“.

Tai – jau antroji daina, kuriai muziką ir žodžius sukūrė Viktorija Rupeikytė, o aranžuotę – muzikos prodiuseris Andrius Jovarauskas. Stipri kūrybinė komanda išties atneša profesionalų muzikinį vaisių, kuriuo galėtų didžiuotis bet kuris scenos žmogus. Apie ką ši daina?

„Mūsų požiūriu dauguma dainų gimsta iš gyvenimiškų situacijų: to, kas mus supa. Laimė, džiaugsmas, paprasti elementarūs ir žemiški dalykai: viskas sutilpo į šį kūrinį. Mums asmeniškai brangūs šios dainos žodžiai, tikime kad jie palies ir klausytojų širdis“, – vylėsi dueto nariai.

Mantas džiaugėsi, kad vasara visomis prasmėmis buvo itin karšta: daug koncertuota Lietuvoje, tad duetas jautėsi tarsi tarp dangaus ir žemės: „Mūsų 2024  metai, tai – metai tarp lagaminų ir oro uosto terminalų. Bet be galo džiaugiamės, galėdami vis dažniau grįžti koncertuoti į tėvynę: mums tai – didžiausias įvertinimas, kad galime dovanoti savo dainas gerbėjams, kurių ratas sulig kiekvienu pasirodymu plečiasi“, – džiaugėsi Mantas.

Na, o prasmingiausia, iš tiesų, tai, kad kiekviena dueto daina – savotiška žinutė kiekvienam klausytojui. Sudėkite svarbiausias frazes iš dainų tekstų, ir turėsite puikų planą, kaip reikia gyventi:  „Gyvenime nereikia turėti jokių abejonių, reikia gyventi ir mylėti, nors ir būna kartais periodų,  kaip per tas tamsiausias naktis, tačiau norime palinkėti jums laimingiems būti amžinai“,  – sakė duetas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių