Libanietis Ali: lietuves labai lengva įsivilioti į lovą

Kai vasarą ir per Naujuosius metus libaniečiai Ali ir Hakamas grįžta namo, jie daugiausiai pasakoja apie Lietuvos moteris. Tačiau jų draugai, net ir išvydę nuogų merginų nuotraukas, negali patikėti, kad lietuves taip lengva įsitempti į lovą.

Nesitikėjo, kad prieinamos

Viskas kartojasi. Prieš penkerius metus atvykę į Lietuvą iš šalies, kur didžiąją dalį gyventojų sudaro musulmonai, Ali ir Hakamas taip pat netikėjo draugų pasakojimais.

Ali šypsosi ir rankose varto mobiliojo ryšio telefoną: jie žinojo, kad Lietuvoje gyvena labai gražios moterys.

"Bet nežinojau, kad čia labai lengvos merginos..." – būsimasis medikas libanietis kalbėjo laužyta lietuvių kalba.

Vienoje Laisvės alėjos kavinių prieš mane sėdintis 23 metų vyrukas – egzotiškos išvaizdos: beveik iki mėlynumo juodi plaukai, ilgos blakstienos, juodos akys. Pilkas švarkas ir medinio kryželio neslepiantys mėlyni marškinėliai.

Paskutinę akimirką į susitikimą pabūgęs ateiti jo bendraamžis draugas vardu Hakamas tarp Kaune gyvenančių libaniečių – žinomas kazanova. Gatvėje, parduotuvėje, klube, banke jis lengvai užkalbina jam patikusią merginą. Ali šypsosi: "Ir jau kitą dieną mergina jo lovoje."

Per mėnesį – 14 merginų

"Vakar pas jį lankėsi dvi gražuolės, – kalbėdamas apie, anot moterų, sportiškai sudėtą gražuoliuką Hakamą suokalbiškai šypsosi Ali. – Erotiniai modeliai. Pradžioje jos tarpusavyje bučiavosi ir glamonėjosi, vėliau, kai Hakamas rūkė kaljaną. O merginos klūpėjo prie jo ir..."

Ali pasisuko į pokalbiui tarpininkavusią lietuvę Laurą ir gestais parodė – užsidenk ausis. Ši nusišypsojo ir palingavo galva: "Deja, viską apie jaunas paneles žinau..."

Pastaraisiais metais Hakamas ir Ali renkasi tik itin išvaizdžias merginas. Pirmaisiais mėnesiais, vos atvykus į Lietuvą, jiems visos lietuvės atrodė beprotiškai gražios: "Šviesiaplaukės mėlynomis arba žaliomis akimis. Mums tai buvo egzotika. Buvome vos aštuoniolikos devyniolikos. Beveik kiekviena mergina mums atrodė graži."

Jau antro kurso pradžioje, pasimylėjęs su 60 lietuvių moterų, savo pasiekimų sekso srityje Ali jau neskaičiavo. Jis tik pamena, kad kartą rungėsi su vienu libaniečiu, kuris iš jų per mėnesį permiegos su daugiau lietuvių: "Laimėjau 14 prieš 12! Tačiau lažybos nusibodo."

Jo draugas Hakamas pralaimėjo?! Oi, juokiasi juodbruvas vyras, tai buvo ne Hakamas: šis galėtų pasigirti bent kelis kartus didesniais skaičiais: "Jis ir dabar aktyviai bendrauja su merginomis, o aš šiek tiek apsiraminau."

Kaune nebeliko merginų

Ali labiau imponuoja tamsiaplaukės moterys. Dabar, šypsosi studentas, šviesiaplaukės atsibodo.

"Kaune jau neliko merginų..." – teatrališkai juokiasi Ali, turėdamas galvoje, kad dauguma nuolatinių naktinių klubų lankytojų permiegojo su libaniečiais arba turbūt sutiktų leistis į vienos ar kelių naktų nuotykį.

"Dabar geriau, kai mergina ne iš Kauno, – žvelgdamas į savo mobiliojo ryšio telefoną neslepia Ali. – Šiandien pas mane atvažiuoja šiaulietė. Norėjo dar ateiti viena kaunietė, bet ji jau pabodo."

Ar daug merginų numerių jo telefone? Ali juokiasi: "Tu nori pažiūrėti?"

Labai daug moteriškų vardų. Agnė, Agnė, Akvilė, Ašigalio gatvė... Abėcėlės tvarka surašytus vardus rodo libanietis. Kai kurie moteriški vardai, juokiasi, pakeisti libanietiškais: ir lengviau prisiminti lietuvę, ir, jei skambina kita mergina, geriau, kad tuo metu ta, kuri svečiuose, negalvotų, kad skambina konkurentė.

Nėra nederlingų vietų

Ar jis netirština spalvų? Nejaugi kukliosios lietuvaitės taip lengvai prieinamos? Greta sėdinti Laura šypsosi.

Ali patikslina: su lietuvėmis mylisi ir jas nuolat keičia ne visi Kaune gyvenantys libaniečiai.

"Akių kontaktas, šypsena ir – drąsiai kalbinu merginą, – pažinties pradžią atpasakoja atvykėlis. – Neretai merginos mus užkalbina pirmosios."

Lengviausiai, dažniausiai su jaunomis merginomis libaniečiai susipažįsta naktiniuose klubuose.

Bet tinka ir gatvė, ir interneto pažinčių svetainės. Visur, kur tik įmanoma.

Apsimeta italais

Albanai, turkai. Taip, išvydusios libaniečius, dažniausiai mano jaunos lietuvės. Ali gudriai šypsosi: "Mes neretai meluojame teigdami, kad esame italai. Lietuvės viskuo tiki."

Dažnai merginos mano, kad visi libaniečiai – musulmonai, kurie nusižengia taisyklėmis, permiegodami su moterimi. Merginoms tai imponuoja. Iš tiesų Libane gyvena apie 30 proc. krikščionių, nors dauguma atvykėlių į Lietuvą – musulmonai.

Ali draugas Hakamas savaitgalį retai grįžta iš klubo be merginos. Nebent pernelyg daug išgeria alkoholio arba pradeda kyla muštynės: "Jis – raumeningas, neretai susimuša. Bet nekart ir pats gavo."

Ar lietuvės tikisi išvažiuoti į Libaną? Ar joms reikia pinigų? Ali purto galvą: dauguma jų žino, kad nieko rimto tikėtis negali. Tik puikiai praleisti laiką ir sekso. Na, jei merginos labai įspūdingos, tai ne vieną kartą.

"Pinigų joms nemokame. Tačiau pinigų reikia tam, kad gerai praleistum laiką. Merginos už nieką nemoka", – per mėnesį vien savaitgalio pramogoms klube su merginomis libanietis išleidžia apie 800 litų. Kai kurie – kelis kartus daugiau.

Vertina balais

"Šarmuta" – kekšė. Taip kai kurias patvirkusias lietuves vadina libaniečiai.

Ali neslepia, kad jie vienas kitam pasakoja intymias detales, pasako, ar su mergina kas nors iš jų tautiečių jau turėjo intymių ryšių. "Būna, kad paaiškėja, kad mergina miegojo su septyniais ar net dešimt mūsiškių", – neslepia Ali.

Ar lietuvės vartoja alkoholį? Oi, daug, juokiasi Ali: "Vodką, brendį, alų... Viską!"

Svarbiausia, pabrėžė Ali, merginos nori, kad lietuviai vyrai nesužinotų, jog jos miega su libaniečiais. Ali neslepia, kad merginos libaniečių glėbyje peikia lietuvius vyrus ir teisinasi: "Su jais neįdomu bendrauti, jie – blogi lovoje."

"Tačiau lietuvės šaltokos, kartais suvaržytos, – pastebi Ali. – Ir labai baltos odos. Tačiau jos turi gražų kūną, gerai bučiuojasi ir bučiuoja visur. Lovoje pagal 10 balų sistemą jas vertinčiau 7 balais."

Gražuolė iš "Vero Moda"

"Mano lovoje, – atvirai kalba mediciną studijuojantis Ali, – yra atsidūrę ir ištekėjusių, vaikų turinčių moterų. Vyriausiai – 36 metai. Bet pamatytum, kokia ji graži!"

Neretai "Akropolyje" ar Laisvės alėjoje pamatę merginą su lietuviu draugu ar vyru, libaniečiai tik susižvalgo ir nusišypso.

Ne vienos nuogos lietuvės nuotrauka puikuojasi ir jų kompiuteryje. Bet Ali ir Hakamo draugai Libane negali patikėti, kad Lietuva – tikras rojus su taip lengvai prieinamomis moterimis.

Paprašytas prisiminti didžiausią nuotykį, Ali nušvinta: "Ech, viena labai graži mergina iš "Vero Moda"! Man šoko striptizą. Aš du mėnesius su ja praleidau lovoje. Pavalgydavau, kad pasikraučiau energijos, ir vėl krisdavau su ja į lovą."

Mylisi ir klubo tualete

Per kiek laiko libanietis suvilioja lietuvę?

"Esu nekart ir tą pačią naktį pasimylėjęs, – juokiasi Ali. – Hakamas pasimylėjo po kelių valandų pažinties naktinio klubo tualete. Dažniausiai mergina lieka nakčiai po antro, vėliausiai – po trečio pasimatymo."

Ar taip pat lengva sugundyti ir libanietę? Ali išpučia akis: "Oi, tai – sunkiausias klausimas. Dauguma net iki vestuvių neturi jokių intymių santykių."

Tačiau nejaugi lietuvių negalima įsimylėti ar net vesti? Juk jos – dailios, žavios ir įdomios moterys. Juodos Ali akys blizga, jis linksi: "Man buvo vieną kartą. Ji labai ilgai nesileido suviliojama. Iškart įdomu pasidarė. Įsimylėjau."

Po kiek laiko Ali vis dėlto suartėjo su jį sužavėjusia mergina? Libanietis nuoširdžiai ir šiek tiek susikuklinęs prisipažįsta: "Net keista... Tik po dviejų savaičių!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gg

Gg portretas
Prasigere tauta. Vyrai lopai alkasai o moterys sliundros

bied

bied portretas
chikagoje Nikes nakt. klube 40-70metu moteris alpsta del musulmonu. net motelio nereikia. atsiduoda auto.

mm

mm portretas
truputi perdeda, bet netoli nuo tiesos. anglijoj nerasi lietuvaites, nevartotos juodo ar azijato. 99% lietuvaiciu grizusios is studiju ar darbu uzsienyje parsiveza azijatiskus, negriskus genus savo organizme. po to su kokiu luzeriu lietuviu susilaukia atzalu, kurie ar kurios paveldejo tu buvusiu vyru genu dali.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių