A. Lapinskienė laukia iš kalėjimo sugrįžtančio vyro: mūsų visiškai identiški charakteriai

  • Teksto dydis:

Verslininkė Aliona Lapinskienė ne kartą yra pasakojusi apie tai, kaip laukia iš įkalinimo įstaigos grįžtančio vyro Laimono Lapinsko. Jis atlieka 20 metų bausmę ir į laisvę turėtų išeiti 2025 m. sausį. A. Lapinskienė sakė suprantanti, kad gyvenimą susiejo su žmogumi, praeityje pasirinkusiu blogą kelią. Visgi moteris įsitikinusi, kad L. Lapinskas praeities klaidų nekartos.

A. Lapinskienės nuomone, šventų nėra, kad teisti jos vyrą už tai, kaip jis elgėsi praeityje, nėra pagrindo – savo bausmę jis jau atlikinėja.

„Manau, kad kiekvienas iš mūsų spintoje turi skeletą. Nematau reikalų vaidinti šventą, kaip daro dauguma. Taip, aišku, mano vyras turi savo praeitį. Ji nelabai faina. Taip, jis buvo banditas. Buvo. Prieš dvidešimt metų“, – kalbėjo A. Lapinskienė.

Anot jos, kiekvienas žmogus turi teisę statytis gyvenimą – įskantant ir jos vyrą.

LNK ir A. Lapinskienės asmeninio archyvo nuotr.

„Visi mes žmonės ir turime teisę į dabartį, susikurti savo normalų gyvenimą. Mes tai ir darome“, – laidoje „KK2 penktadienis“ sakė moteris.

A. Lapinskienė šypsojosi – 2021 m. kalėjime sumainiusi aukso žiedus su L. Lapinsku gali pasigirti tuo, kad pora nei karto nesipyko.

„Mūsų visiškai identiški charakteriai. Vienas kitą suprantame, besąlygiškai vienas kitą mylime, mokame išklausyti ir patarti. Aš esu jo atrama, o jis – mano“, – kalbėjo A. Lapinskienė.

Taip pat žiūrėkite: pokalbis apie moterų laimę – laidoje „KK2 penktadienis“:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Baisu ką moterys iš savęs daro:(

Anonimas

Anonimas portretas
AVATARAS

vaje

vaje portretas
gal jai bitė į lūpas įgėlė? O gal net širšė? Užjaučiu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių