Iš intensyvios terapijos skyriaus perkeltas G. Drukteinis nelaimės nepamena

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę infarktą patyręs etiketo žinovas, žurnalistas ir laidų vedėjas Giedrius Drukteinis pirmadienį iš intensyvios terapijos skyriaus buvo perkeltas į paprastą palatą.

Jo žmona Rima Drukteinienė džiaugiasi, kad krizė jau praėjo, o pasyvumu niekuomet nepasižymėjęs vyras jau ir planuoja darbus.

„Jam praeita savaitė yra iškritusi iš atminties. Tačiau jis paskaito, ką parašė kolegos žurnalistai. Aišku, ir mes šiek tiek jam papasakojome apie tą įvykį. Jis bando suvokti, kad taip įvyko, nes jis pats tikrai neprisimena nieko. Dabar jis atsigauna ir bando viską suprasti. Dabar jo būklė nėra tokio bloga, kaip buvo“, – portalui LRT.lt sakė R. Drukteinienė.

Portalas jau rašė, kad 49-erių vyras sukniubo prie automobilio vairo.

G. Drukteiniui Santaros klinikose buvo atlikta operacija, jis iki šiandien buvo gydomas reanimacijos-intensyvios terapijos skyriuje.


Šiame straipsnyje: Giedrius Drukteinisinfarktas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Mes visi esam idomus, kiekvienas su savo principais, nezinau ar yra zmoniu kurie idealus, gerai kritikuoti stovint uz krumo, pasiziurekime kiekvienas i save; bet tikriausia matone tik gerasas puses abejoju ar visi tokie protingi ir idealus

Reanimatorius

Reanimatorius portretas
Dabar laukia virtinė išstojimų tokiose pliotkų laidose kaip "Valanda su Pūta" ir pnš. Pasakos visokias nesąmones "kaip ten viskas buvo", "kaip pasikeitė požiūris į gyvenimą" ir t. t. Debilų šaika.

Va taip

Va taip portretas
Gal po infarkto nebus toks arogancijos pilnas,nusodins biškelį.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių