I. Valinskienės komplimentai A. Vedrickaitei: padainavai geriau nei aš

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį atlikėjai Augustei Vedrickaitei teko sunki užduotis – įkūnyti projekto „Muzikinė kaukė“ komisijos narę, popscenos primadoną Ingą Valinskienę.

Ankstesniuose sezonuose dalyviams yra tekę įkūnyti šią komisijos narę, bet retas susidorojo su užduotimi. Viso pasirodymo metu nuo I. Valinskienės veido nedingo šypsena, o po dainos aidėjo gausios ovacijos.

„Šis variantas mane imponuoja labai stipriai“, – iškart po pasirodymo komentavo Inga. Komisijos narė neslėpė savo susižavėjimo Auguste: „Ką aš labiausiai noriu pagirti tai, kad šios dainos žemą pradžią tu padainavai geriausiai ir tiksliausiai iš visų mano girdėtų valinskienių. Tu ją padainavai geriau nei tikroji Valinskienė“, – nedvejodama dėstė Inga.

Vytenis Pauliukaitis po pasirodymo taip pat liko nustebęs ir šmaikščiai komentavo: „Aš tyliai pasakysiu, tu buvai už ją geresnė“ – sakė jis. Žavioji komisijos narė Livija Gradauskienė kaip visada Augustei negailėjo gražių žodžių: „Energetiškai, mieloji, tu kosmosas. Su kokia energija atlikai tuos judesius, tą nosytę raukai, tuos žvilgsniukus mėtai. Kai energetika yra tokia pati, gyvai Valinskienei žiūrint, Auguste, tu šaunuolė!“, – su šypsena kalbėjo Livija.

Pati atlikėja prieš pasirodymą jaudinosi ir juokavo: „Kai lipi į sceną ir norėdamas įsijausti į dainą, stengiesi kažką įsivaizduoti minioje, o dabar stengsiuosi įsivaizduoti, kad jos nėra“, – kalbėjo dalyvė.

Mergina neslėpė, kad jaudulys buvo didesnis nei įprastai „Prieš pasirodymą jau buvau perdegusi su jauduliu, bet labiausiai jaudinausi tą minutę, kai pamačiau ekrane ir supratau, kad reikės ją įkūnyti“, – pasakoja mergina.

Paklausta, ar buvo sunku atkartoti I. Valinskienės manieras scenoje, dainininkė atskleidė: „Susiradau vieną vaizdo įrašą ir smulkiai nusiėmiau kiekvieną rankos judesėlį, bandžiau daryti viską identiškai, ką mačiau. Čia buvo tiesiog mintinai iškaltas eilėraštis“,  – pasakojo Augustė.

Šį šeštadienį, 19.30 val., per BTV,  nepraleiskite progos pamatyti Augustės pasirodymo. Taip pat galėsite išvysti renginių vedėją Tomą Legenzovą, kuris taps romantiškuoju Ed Sheeran, jaunatviškoji Iglė virs jaunimo dievaite Rita Ora, dainininkė Donata Virbalaitė tapo grupės „Kazka“ vokaliste, aktorė Aleksandra Metalnikova įkūnys Jurgą Šeduikytę, dainininkas Haroldas Šklėrius taps „Green Day‘‘ vokalistu, aktorius Robertas Lenartavičius virs Joe Dassin, atlikėja Julija Jegorova taps seksualiąja Madonna, aktorius Tomas Rinkūnas –„Pitbull‘‘, o aktorius ir atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas įkūnys Nijolę Tallat-Kelpšaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Primityvi, bebalsė, absoliuti beskonybė ,visa tai Valinskienė

Na tik nereikia

Na tik nereikia portretas
Jei jums nepatinka Valinskienė, tai neklausykite ir nežiūrėkite, bet nereikia jos žeminti, priešingai, ji verta pagarbos.

Nika

Nika portretas
Vau, vau vau, valinskiene, sitoji lakudra turi ne naziau tuščiagarbiškumo, negu valinskas. Abu kabu tokiu, kartais net nesmagu žiuret i ju ta išpustą saviverte. Aš asmeniškai, kai savo kakarine paleidžia valinskuene, einu i virtuve kavos ar arbatos pasidatyt, kad jos nematyčiau ir negirdečiau. "Padainavai ne blogiau negu aš..." cha cha cha...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių