Į „Euroviziją“ grįžtanti M. Linkytė: dabar esu stipresnė

  • Teksto dydis:

67-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Jungtinėje Karalystėje gegužę Lietuvai atstovaus dainininkė Monika Linkytė su daina „Stay“. Tai bus antras kartas, kai atlikėja dalyvaus „Eurovizijos“ dainų konkurse.

„Pritrenkta, – taip savo būseną portalui lrt.lt apibūdino atlikėja, anglų kalba paraginusi visą Lietuvą. – „Let‘s čiūto tūto!“

Su atlikėju Vaidu Baumila 2015 metais ji laimėjo šalies atranką ir gavo teisę atstovauti šaliai tų pačių metų  „Eurovizijoje“ Vienoje. Ten duetas su daina „This Time“ („Šįkart“) pateko į finalą, kuriame užėmė 18-ą vietą.

„Manau, kad dabar esu stipresnė“, – svarstė M. Linkytė ir patikino, kad Liverpulyje savo rezultatą tikisi pagerinti.

„Džiaugiuosi, kad išmokau normaliai kalbėti angliškai, bus lengviau dalyti interviu. Labai noriu mėgautis. Man atrodo, kad 23-ejų metų Monikėlė labai visko bijojo – scenos, muzikos, pati savęs, o dabar jaučiuosi vis labiau ir labiau savo ašyje, taigi norisi tiesiog pasimėgauti. O kadangi turiu tokį užnugarį, bus žiauriai linksma“, – neabejojo 2023-iųjų Lietuvos atstove išrinkta atlikėja.

Dėl kelialapio į šiemet vyksiantį tarptautinį dainų konkursą taip pat varžėsi dar devyni  Lietuvos atlikėjai ir grupės: Mario Junes, Moon Bee, Justė Kraujelytė, Paulina Paukštaitytė, Beatrich, Rūta Mur, „Il Senso“, Petunija ir Gabrielius Vagelis.

Lietuvos atstovė šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse Liverpulyje pasirodys antro pusfinalio antroje dalyje gegužės 11-ąją. Jame Lietuva varžysis dėl galimybės patekti į konkurso finalą gegužės 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Save gerbiantys atlikėjai net nedalyvauja

Save gerbiantys atlikėjai net nedalyvauja portretas
Aš atsiprašau už tiesmukiškumą, bet Monika tu esi vidutinybė Lietuvos mąstu! Nenoriu įžeisti, nei pažeminti, bet pati manau suvoki tai. Kokia prasmė važiuoti į Euroviziją ir ten likti gale…? Kūrinys - žemiau vidurkio, vargiai telpa net į patenkinamo rėmus. Nesvarbu laimėt svarbu dalyvaut yra nevykėlių šūkis. Nustokim siųsti visokio plauko vidutinybes, tiesiog gal geriau nedalyvauti negu amžiais vilktis gale…. nu nėra kol kas ką parodyti nei kuo pasididžiuoti.

pajūrė

pajūrė portretas
Nuo Monikos LU prie Monikos LI !!! Kažkas tarp sutapimo ir mistikos! Ir dar tas žilviniškas burtažodis... Tik šį kartą išvysime baltą putą!.. Jėga!!!

Labas

Labas portretas
Nėra Lietuvoje tikrai dainuojančių tik zyziantys ir aprangas rodantys
VISI KOMENTARAI 96

Galerijos

Daugiau straipsnių