Gimtadienyje – linksmybių konfeti

Sporto klubo "Klaipėda GYM" ir grožio salono "Deivė Izidė" darbuotojai vienų metų gyvavimo sukaktį šventė ištikimų klientų būryje.

Uostamiesčio klube "Dr.Who" vykusiame renginyje skambėjo uždegantys muzikos ritmai, vyko nuotaikingi konkursai, liejosi šampanas ir pokšėjo fejerverkai.

Susirinkusiesiems dainavo atlikėjas Andrius Rimiškis, grupės "Yva" bei "Pikaso", svaigiu šokiu užbūrė "Žuvėdros" šokėjai.

Viso vakaro metu žavios merginos demonstravo gundančių apatinių drabužių kolekciją ir elegantiškas vestuvines sukneles, o dizainerė Aina Zinčiukaitė pristatė prabangią drabužių kolekciją "Šilkas".

Gimtadienio šventės organizatorė – sporto klubo "Klaipėda GYM" bei grožio salono "Deivė Izidė" – įkūrėja Rasa Vilkienė pasidžiaugė, jog vakaro dalyviai šįsyk galėjo pabendrauti, pasidalyti vieni su kitais pasiektais rezultatais ne sporto klubo aplinkoje.

Ko gero, ne vienam buvo neįprasta išvysti savo kolegas ir kiek kitokiu amplua – sportinius drabužius šįsyk pakeitė išeiginis apdaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gimtadienio svecias

gimtadienio svecias portretas
koks ten gimtadienis? jus nejuokinkit zmoniu su tokiais straipsniais. visu pirma, ar jus esate mate, kad kviesdami i gimtadieni, praso uz ji susimoketi??? o as tai patyriau. i vadinama gimtadieni teko nusipirkti bilieta uz 30 Lt. ir neuztenka to, dar tame gimtadienyje niekas ir nevaisino. teko patiems pirkti ir gerimus. maisto tame klube nebuvo, tai paskelbus pertrauka, visa svita pradejo begioti po Klaipedos viesbucio barus, ieskodama kur pavalgyti. ir tai vadinasi gimtadienis???? nu chebra, cia tai bajaris! tokiame gimtadienyje gyvenime dar nebuvau buves! susimokejome uz iejima, nei girde nei maitino, o po ta vadinamos seimininkes nuotrauka dar uzrasas - ji mat rupinosi, kad sveciams nieko netruktu :)))) butu juokinga, jai nebutu graudu :((((( daugiau i tos (....) "gimtadienius kojos nebekelsiu. kam papasakoju apie toki gimntadieni, tai zmones pakraupsta. oi, kaip turetu buti geda, tai "gimtadienio" organiztoriai. uz sveciu pinigus pasidare sau svente. beje pries tai buvau Pramogu banko gimtadienyje. tai ten uz ieejima susimoketi niekas neprase, o prie viso to dar ir maitino, bei gerimus pilste nemokamai. o cia tai as suprantu, kad gimtadienis. saunuolis Pramogu bankas!

GIMTADIENIO SVETE

GIMTADIENIO SVETE  portretas
Pritariu gimtadienio sveciui :-) 100 % pritariu... susimokejom uz iejima ir nieko negavo... ir man reikes susirengti koki gimtadieni uz kuri reikes paprasyti susimoketi :-D gimtadienio organizatore tik nosi iskelusi vaiksciojo, net juokas eme. Zodziu i jos organizuojamus gimtadienius net kojos nebekelsiu. Pasinaudojo ne tik savo darbuotojais, bet ir miesto zmonemis.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių