Gargždietės apatiniais puošiasi net Claudia Schiffer

  • Teksto dydis:

Nuo braškių rinkėjos, padavėjos grupės „Depeche Mode“ nario Andy Fletcherio restorane iki rankų darbo apatinių drabužių dizainerės, kurios darbai vertinami tūkstančiais litų.

Nuo braškių rinkėjos, padavėjos grupės „Depeche Mode“ nario Andy Fletcherio restorane iki rankų darbo apatinių drabužių dizainerės, kurios darbai vertinami tūkstančiais litų. Tokia įspūdinga lietuvaitės karjera, kuri truko Anglijoje 15 metų. Šio vakaro laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. 38-erių lietuvės Sonatos Rapalytės istorija pribloškianti. Pernai Sonatos kuriami apatiniai buvo pristatyti garsiojoje Londono madų savaitėje ir parodyti per tarptautinį madų kanalą „Fashion TV“. Moters kūrinius noriai fotografuoja tokie žurnalai kaip „Vogue“, „Cosmopolitan“ ar „Glamour“.

Garsus pasaulio modelis Claudia Schiffer, aktorės Liza Hurley ir Carmen Electra – tik keletas Holivudo garsenybių iš daugelio, mielai įsigijusių Sonatos kurtų rankų darbo apatinių. Apatinius moteris siuva namuose, jai padeda ir samdytų siuvėjų komanda Lietuvoje. Moters kuriamus apatinius užsisakyti galima susisiekus su ja asmeniškai arba per Sonata Lingerie tinklalapį. Taip pat jos kuriamais apatiniais prekiauja 12 internetinių parduotuvių bei parduotuvės Olandijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, JAV ir net Australijoje. Tad kaip jai tai pavyko?

„Pradžia buvo velniškai sunki. Į Angliją pirmą kartą atvykau būdama vos 20-ies, angliškai mokėdama tik du žodžius. Pamenu, kai pirmą kartą atvykau laimės ieškoti Londone, mėnesį šlifavusi gatves ir nesėkmingai ieškojusi darbo, likau tik su 10 svarų kišenėje. Bijojau skambinti į namus ir prisipažinti, kad man nesiseka“, - „Nuo... Iki...“ laidoje pasakos Sonata.

Kaip lietuvei, kilusiai iš Gargždų, ir karjerą pradėjusiai braškių ir šparagų laukuose, pavyko tapti garsia apatinių dizainere Anglijoje, kurios kurinių kaina neretai viršija ir 1000 litų? Kiek uždirba ir ką gali sau leisti Sonata Londone? Ir kodėl, kaip netrukus prisipažins, neretai jai tenka patirti gėdos jausmą už tautiečius? Jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių