G. Savickas: jeigu moteris nebesijuokia iš savo vyro, viskas, skyrybos

Tarptautinės moters dienos proga žinomi Lietuvos žmonės kalbėjo apie meilę. „Juk tiesa, kad moteriai yra labai svarbu, jog vyras mokėtų ją visų pirmiausia prajuokinti?“ – uždavė klausimą Darjušas  Lavrinovičius.

Diskutuodamas su broliais Lavrinovičiais ir kitais vakaro svečiais, Giedrius Savickas sakė esąs įsitikinęs, kad humoro jausmas santykiuose bene pagrindinis dalykas bei atskleidė kas, jo manymu, yra svarbiausia.

Meilė, kai kiekvienas tavo trūkumas kažkam yra privalumas

„Mokėti prajuokinti savo moterį yra pats svarbiausias dalykas. Nes jeigu moteris nebesijuokia iš savo vyro, viskas, skyrybos. Ne kartą esu sakęs, galiu ir dar kartą pakartoti. Įsivaizduokite, jeigu sėdite baliuje, o tavo moteris labai juokiasi iš kito, o kai tu pabandai juokauti, ji sako, gal tu nebejuokauk. Tai yra viskas. O paskui jeigu kartu važiuoji automobilyje ir ji nenustoja kartoti, kad, oi, kaip gerai praleidau vakarą ir tiek iš to žmogaus prisijuokiau, čia yra didžiausias praradimas“, – šypsojosi laidos vedėjas G. Savickas.

„Sutikčiau, kad svarbu prie žmogaus jaustis laisvai, būti visiškai savimi. Tada nereikia stengtis apsimetinėti, būti kažkuo kitu, kad tu patiktum, įtiktum. Meilė, kai kiekvienas tavo trūkumas kažkam yra privalumas“, – kalbėjo Giedrius Savickas.

Trečiadienį, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jooo

jooo portretas
Lavrinovičuai daunai

Onė

Onė portretas
Na jei neturi tos juoko gyslelės tada šakės .

V,L

V,L portretas
Jo Ruta matomai nesupratai kas tuo buvo norima pasakyt......o šiam posakiui pritariu 100procentu....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių