E. Skrolytės šeimoje – džiugios naujienos: moteris laukiasi kūdikio

  • Teksto dydis:

Buvusi televizijos laidų vedėja Eglė Skrolytė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pranešė džiugią žinią – kartu su vyru Jonu Elvikiu laukia šeimos pagausėjimo.

„Kaip stipriai gali mylėti tą, kurio dar nė nematei? Taip tave, mažiuk, kuris šiuo metu sveri vos 90 g. Tave, nors pirmasis susitikimas su tavimi suplanuotas dar už gerų pusės metų. Ir tada – mes tiksliai žinom – bus daug laimės ašarų, dar daugiau bučinių“, – socialiniame tinkle rašė E. Skrolytė.

„Turėk omeny, kad bus ir nemiegotų naktų nemažai, bet tu dėl jų nesijaudink – jos niekaip neištrins tos neišmatuojamos laimės, apie kurią slapčia mudu abudu su tavo tėčiu pasvajodavom neišmatuojamą daugybę kartų. Tu išvis dėl nieko nesijaudink. Prisėdom. Palauksim Tavęs. Kantriai. Ir su kiekviena diena mylėsim vis labiau. Taip bus visada. Kol mes būsim“, – gražių žodžių už pusmečio į pasaulį ateisiančiam kūdikiui negailėjo E. Skrolytė.

„Instagram“ nuotr.

E. Skrolytė ir buvęs krepšininkas J. Elvikis apie savo santykius niekuomet neatviravo. Kartu viešumoje jie fotografų buvo užfiksuoti 2015 metų rugsėjį. Praėjusį metų liepą pora susituokė slaptoje ceremonijoje.

Primename, kad E. Skrolytė buvo ištekėjusi už žurnalisto, laidų ir renginių vedėjo bei grupės „B'Avarija“ atlikėjo Juozo Liesio. Sutuoktiniai išsiskyrė 2011-aisiais, augina du vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sveikinimai

Sveikinimai portretas
Bus dżiaugsmo seneliui A.Skroliai nes jis labai.myli savo anukus.Tures ka veikti senelis.

Alio

Alio portretas
man 65m.,gal kuri nori ,galiu uzpirdolint .Tiesa o tai ką,daugiau nesciukiu nėra ?

Aldona

Aldona portretas
Malonaus laukimo ir sveiko kudikelio,Bukit laimingi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių