E. Sipavičius svajoja apie tris avis: kol kas esu juodadarbis

  • Teksto dydis:

Lietuvos šou versle – naujos mados. Vis daugiau dainininkų bei aktorių renkasi gyvenimą kaime, toliau nuo civilizacijos. Iš miesto žvaigždes veja ne tik ramybės ilgesys, bet ir gundančios perspektyvos pradėti savo verslą ir naujas veiklas.

Įkvepiantis pavyzdys – dainininkas Valdas Burnys ir jo sūnus Rokas. 50 hektarų  ūkį gimtojoje Baisogaloje puoselėjantis atlikėjas džiaugiasi, kad iš žemės ūkio galima ne išgyventi, o puikiai gyventi. Burnių ūkyje dera česnakai, moliūgai, žirniai ir daugybė kitų daržovių, kuriomis rūpinasi dainininko sūnus Rokas.

Rokas tvirtina: į žemės ūkį jis pasuko savo noru. „Tėvas labiau vertė būti dainininku, o pats norėjau būti krepšininku“, – šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos Rokas Burnys. Vaikinas  visai nesigaili, kad jo bendraamžiai po sostinę raižo sportiniais automobiliais, tuo metu jis, gimęs ir augęs sostinėje, persėdo į traktorių. „Žemės ūkyje – daug darbo, tačiau daug ir malonumų“, –  tvirtina abu Burniai.

Tėvui bei sūnui Burniams pritaria ir dainininkas Egidijus Sipavičius, kuriam sodyba  Širvintų rajone  tapo tikru atradimu. Kaune visą gyvenimą praleidęs dainininkas prisipažins, kad, norėdamas pabėgti iš miesto, jis ilgai ieškojo ypatingos vietos, kurioje jaustųsi savas. Kai jis su žmona Simona atklydo į nuošalų kaimą, kuriame yra vos keli namai, iškart pajuto: čia bus puiku gyventi. Įsikūręs kaime Egidijus greitai pajuto privalumus:  netgi ryžosi turėti daržą, kuriame, kaip pats sako, dirba juodadarbiu.

„Esu žemės kasėjas, atvežėjas, lysvių tvarkytojas ir panašiai“, – sako Egidijus, kitą pavasarį planuojantis pirkti tris aveles. „Turime 2 hektarus žemės. Didelis vargas ją šienauti. Visą vasarą avelės ganysis ir, tikiuosi,  pjauti žolės nebereikės, o visą rudenį – šašlykai“, – šį vakarą ateities planais su visa Lietuva dalinsis  žinomas atlikėjas.

Kodėl aktorė Emilija Latėnaitė taip pat veržiasi į kaimą? Kaip Larisa Kalpokaitė iš naujo atrado savo vyro Jono Braškio gimtinę, kiek ir ko ten augina?



NAUJAUSI KOMENTARAI

PUIKU

PUIKU portretas
SVARBU ,KAD SU ŠYPSENA
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių