E. Dragūnas-Sel ir K. Kozlovaitė susižadėjo?

  • Teksto dydis:

Dainininkas Egidijus Dragūnas-Sel spalį paskelbė apie skyrybas su drauge, modeliu Kotryna Kozlovaite. Tačiau socialiniuose tinkluose paskelbti kadrai užminė mįslę – pora vėl kartu ir susižadėjo?

Portalas delfi.lt praneša, kad sulaukė laiško su K. Kozlovaitės bičiulės publikuotomis nuotraukomis, kuriose, kaip teigiama, modelis demonstruoja sužadėtuvių žiedą. Kitoje nuotraukoje užfiksuota „Instagram“ istorija, kur rašoma, jog tai paskutinė vakarienė Lietuvoje ir pažymėta Kotryna su Egidijumi.

Tiek E. Dragūnas, tiek K. Kozlovaitė šios žinios nekomentuoja.

Primename, kad spalio mėnesio viduryje E. Dragūnas-Sel publikavo jųdviejų nuotrauką ir padėkojo K. Kozlovaitei už nuostabų laiką.

Vyras apie skyrybas pranešė sekmadienio rytą, norėdamas išvengti nereikalingų diskusijų.

„Instagram“ nuotr.

„Kad niekam nekiltų klausimų abipusiu susitarimu – mes jau ne pora. Ačiū, buvo nuostabus laikas“, – asmeninėje paskyroje rašė E. Dragūnas.

Po šios žinios internautai pažėrė komentarų, kuriuose pasipylė ir sveikinimai, ir užuojautos žinutės, tačiau daugelis liko nustebę – iki šiol jiedu su Kotryna atrodė itin įsimylėję.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Nepavydėkt ir jis žmogus gali mylėt o kad verslus dainininkas ir sugebantis irgi nepavydėkit o kartais kažkam kas užknisa irgi reik teisybe pasakyt ir troba pasistatyt o ne tik valdininkam ir seimūnam va!

Purvas iš burnos

Purvas iš burnos portretas
Šitam jaunikiui drimba, nes išskyrus šlykščiausius keiksmažodžius, sakinio suregzti nemoka.

vargse

vargse portretas
mergaite
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių