E. Dragūnas: mane labai erzina, kai visi ne taip dainuoja mano žodžius

  • Teksto dydis:

„Žiūrėk, iškart pasakysiu tokį dalyką. Labai tas dalykas stipriai erzina mane visą laiką. Ten žodžiai visai ne „nerimo mano iš saulės karštų spindulių“, bet „energija mano iš saulės karštų spindulių“. Kažkodėl visur surašyti ne tokie žodžiai“, – „Lietuvos balso“ projekto dalyvei Nombeko Augustei pastabą apie dainos žodžius davė Egidijus Dragūnas.

Jau šį sekmadienį Vilniaus pramogų arenoje įvyks „Lietuvos balso“ projekto ketvirtfinalis, kuriame susikaus aštuoni stipriausi projekto balsai. Tik žiūrovai nuspręs, kurie šeši galės keliauti į pusfinalį, o kurių dviejų kelionė projekte pasibaigs.

Kiekvieno mokytojo komandoje – vos po du finalistus, o po sekmadienio vienas iš jų gali likti ir be jokio mokinio, jei toks bus žiūrovų sprendimas. Mokytojai ir finalistai turi vos savaitę paruošti savo pasirodymus, kuriais tiesioginės transliacijos metu žada priblokšti žiūrovus.

Leono Somovo komandos dalyvei Nombeko Augustei mokytojas pirmą kartą skyrė dainuoti lietuvišką dainą. Tačiau dalyvė nesitikėjo, kad jos repeticijoje su mokytoju apsilankys ir pats dainos autorius E. Dragūnas.

Nombeko Augustė/LNK arch.nuotr.

„Labai nustebino, kai repeticijoje pamačiau ir patį Egidijų. Smagu, kad pats kūrėjas ir atlikėjas davė patarimų iš savo pusės. Stengsiuosi visu juos įgyvendinti. Ne kiekvienas gauna tokią progą“,– įspūdžiais dalinasi pirmą kartą su E. Dragūnu bendravusi Nombeko Augustė.

Ekscentriškasis atlikėjas negailėjo dalyvei patarimų dėl dainos atlikimo ir vos pradėjus dainuoti, iškart ją nutraukė, komentuodamas, kad, kaip visada, „Aš žiūriu į tave pasauli“ dainos žodžiai yra dainuojami ne taip.

„Žiūrėk, iškart pasakysiu tokį dalyką. Labai tas dalykas stipriai erzina mane visą laiką. Ten žodžiai visai ne „nerimo mano iš saulės karštų spindulių“, bet „energija mano iš saulės karštų spindulių“. Kažkodėl visur surašyti ne tokie žodžiai“, – dalyvei pastabą apie dainos žodžius davė E. Dragūnas.

„Kaip aš matau tavo pasirodymą? Kadangi aš pats dainuoju šitą dainą, aš žinau, kad čia reikia padaryti tokį dalyką, kai palieki priedainį dainuoti žmonėms, nes visi jį žino. Ir siūlau daryti lyrinę versiją. Šitą dainą aš sukūriau pats, nemokėdamas groti gitara ir įsivaizdavau, kad ji turi skambėti, tarsi grotų „Nirvana“, – savo įžvalgomis repeticijoje dalinosi E. Dragūnas.

Kokius dar patarimus dalyvei davė grupės SEL lyderis ir kaip ši daina suskambės atliekama Nombeko Augustės – išgirsti ir pamatyti galima jau šį sekmadienį Vilniaus „Pramogų arenoje“ ir tiesiogiai per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egi,

Egi, portretas
..energija mano,is saules karstu spinduliu..skamba kaip saules baterijos reklama.

Aaa

Aaa portretas
Nuotrauka gera. Selas su karūna ant galvos. Specialiai žurnalistai tokia parinko.

Visi????

Visi???? portretas
Ne tik, kad nedainuoju, girdėjęs nesu to pusgalviai dainų. Nebūk toks “pasikėlęs”, šikniau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių