Dž. Siaurusaičiui ir L. Rastokaitei gimė vaikelis

  • Teksto dydis:

Žinomų aktorių Linos Rastokaitės ir Džiugo Siaurusaičio šeimoje – nuostabios naujienos. Jie susilaukė kūdikio. Antro vaikelio su žmona Akmėja prieš kelias dienas susilaukė ir dainininkas Jurgis Brūzga.

38-erių metų Linai tai – pirmasis vaikelis. 45-erių metų Džiugas turi dar du vaikus (dukrą Kotryną ir sūnų Roką) iš ankstesnės santuokos.

Linos ir Džiugo vaikelis gimė 3520 g svorio ir 55 cm ūgio.

Laukdamasi kūdikio aktorė neskubėjo iš karto palikti „Domino“ teatro, kuriame vaidina: nuo scenos Lina pasitraukė balandžio mėnesį.

Kruopščiai asmeninį gyvenimą slepianti pora neprasitarė, koks kūdikio vardas.

Didžiausias įmanomas pasiekimas yra savo vaiko akyse matyti meilę, kurią reikia užsidirbti, kad didžiausia dovana, kokią gali gauti iš gyvenimo, yra kitas žmogus.

Lina ir Džiugas, vengdami viešumos, susituokė 2010 metais JAV, vienoje Las Vegaso koplytėlių. Jų liudininke tapo vietinė meksikiečių kilmės darbuotoja. Jaunavedžiai, kurie iki tuoktuvių draugavo daugiau nei ketverius metus, vestuvėms buvo pasiruošę – vežėsi puošnius drabužius.

Po sutuoktuvių pora dar mėnesį keliavo po Ameriką, aplankė atokiausius jos kampelius. Grįžę jiedu surengė simbolinį vakarėlį draugams ir artimiesiems.

Prieš kelias dienas antrojo vaikelio su 29-erių metų žmona Akmėja susilaukė ir trejais metais už ją vyresnis dainininkas J. Brūzga. Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną jie susilaukė antrosios dukros. Pora jau augina dukrą Junę.

Priešingai Džiugui su Lina, J. Brūzga neslapukavo ir, pažėręs nuostabių komplimentų žmonai, apie vaikelio gimimą paskelbė viešai.

„Retai dalinuosi mintimis, kurios prieinamos tik sustojus ir pažvelgus giliau ir iš aukščiau. Maži kasdieniniai stebuklai mūsų nebesustabdo. Ir tik išvydę didžiausią įmanomą stebuklą šioj žemėj daug ką suprantam ir pradedam vertinti iš naujo. Suprantam, kad didžiausias įmanomas pasiekimas yra savo vaiko akyse matyti meilę, kurią reikia užsidirbti, kad didžiausia dovana, kokią gali gauti iš gyvenimo, yra kitas žmogus. Žmogus, kurį pirmą kartą pamatęs pasakiau „tai yra tobula moteris“, ir tą patį galiu pasakyti ir šiandien, ir dar pridėti, kad ji yra tobula mama, žmona, dainininkė, – socialiniame tinklapyje rašė dainininkas. – Mano jokie uždirbti pinigai, jokie pasiekimai ir jokios sukurtos dainos neprilygs tam, ką patiria moterys į šį pasaulį atnešdamos gyvybę, ir kiek jos paaukoja savęs, jog vaikas būtų laimingas. Mes, vyrai, turbūt niekada nepajusim tokios meilės, kokią jaučia mama savo vaikui, bet aš labai laimingas, jog galiu būti šalia jos, ir aš amžinai būsiu dėkingas už jau du didžiausius mano matytus stebuklus. Ir mano didžiausia svajonė, kad sugebėčiau jas visas padaryti laimingomis! Mylintis dviejų dukryčių tėtis!!!“, – užplūdusiais jausmais pasidalijo dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolanta

Jolanta portretas
O kudikis gime sveikas?

komikas

komikas portretas
Dar vienas colololiukas užaugs...

Nuostabi aktorė,

Nuostabi aktorė, portretas
šiltas ir įdomus žmogus..o dainuoja kaip...///Tas Džugas jos nevertas(nemėgink jos skriausti-gausi i galvą!!!)///Gerai kad viskas gerai praėjo..Linkiu mamytei ir toliau gražėti-tobulėti, o mažyliui augti ir stiprėti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių