Dar vienas Selo akibrokštas: kada koncertas? Kai užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą

  • Teksto dydis:

Į skandalų verpetą vis įsisukantis atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas ir vėl sukėlė audrą internete. Šįkart iš atlikėjo lūpų nuskambėjo raginimas susidoroti su Arūnu Valinsku.

Juoda katė tarp atlikėjo ir A. Valinsko perbėgo po skandalingų E. Dragūno pasisakymų karo Ukrainoje tema. Tuomet A. Valinskas paragino visiškai atsiriboti nuo dainininko.

Raginimas susidoroti

Penktadienio vakarą instagrame E. Dragūnas paviešino trumpą tiesioginę transliaciją. Būtent jos metu ir nuskambėjo šokiruojantys pasisakymai. Nors šiuo metu šis vaizdo įrašas jau nebepasiekiamas, tačiau daugelis internautų jį spėjo išsisaugoti. Šeštadienį feisbuke juo pasidalijo ir žurnalistas, visuomenininkas Andrius Tapinas.

 

 

„Kada koncertas?“ – transliacijos metu vienas sekėjų paklausė E. Dragūno.

Koncas tada, kai užmušit Valinską b*** ir atnešit man jo galvą“, – atsakė atlikėjas.

Tegu jie ten b... šaudosi

Šis vaizdo įrašas sukėlė tikrą audrą socialiniuose tinkluose kaip ir anksčiau nuskambėję pasisakymai karo Ukrainoje tema.

„Daug žmonių manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va ten vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b... šaudosi, aš už taiką“, – savo vaizdo įraše sakė E.Dragūnas, tačiau netrukus jį ištrynė.

 

 

E. Dragūno pasisakymu pasipiktino ne vienas žinomas Lietuvos žmogus, grupės nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Valinskas nevertas to viso dėmesio.Šuo.

manau

manau portretas
SELas banditui vafliui nepaklūsta.

to manau

to manau portretas
jo jo ir aš girdėjau kad plikis nemažas guzas tv ir šou verslo užkulisiuos yr.Pasėmes starta viską susemt. Kad be jo žinios net minedai nekoncertuotu ir jo leidimo klaustu
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių