D. Bilevičiūtė džiaugiasi fotosesija be grimo

  • Teksto dydis:

Kuklumo ir erotiškumo nestokojanti Daina Bilevičiūtė ir vėl žavi savo gerbėjus bei sekėjus. Šįkart moteris sudalyvavo meninėje fotosesijoje gamtoje.

Savo "Facebook" profilyje pasidalinusi Laimos Asaks kurtu albumu, Daina džiaugiasi priartėjusi prie gamtos. Nuotraukose matyti, kaip ji eina basa mišku, švelniai glosto katiną, svajingai braido ežere, erotiškai žvelgianti remiasi į medį ar plūduriuoja vandenyje.

Prie vienos iš nuotraukų, kurioje matyti, kaip dainininkė kopetėlėmis lipa iš ežero ir žvelgia į fotoobjektyvą, D. Bilevičiūtė rašo: "aš mėlynakė, aš daina...ir šlapia...".

D. Bilevičiūtės "Facebook" profilyje nuotraukos sulaukė gausybės komentarų. Draugai ir gerbėjai gyrė moterį, žavėjosi nuotraukomis. "Gerbiu už drąsą. Daina turi tiek šarmo... Žaviuosi. Sėkmės viskame", "Šaunuolė jūs, Daina... tikra undinėlė", - komplimentus žarstė kometatoriai.

Ši fotosesija ypatinga ne tik dėl moters sąlyčio su gamta, bet ir dėl visiško natūralumo. Pati Daina pabrėžė, kad šioje fotosesijoje nebuvo naudoda jokio grimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anekdotas

anekdotas portretas
Petriukas sutinka miške raganą. Ragana atstato į Petriuką šautuvą ir sako: tu tikriausiai mane išprievartaut norėjai? Petriukas: oi ne, ponia ragana, tikrai ne! Ragana : na, norėjai ar ne, o teks..... :))))))))))

TIESA

TIESA portretas
NU MAN JI NEGRAZI,KAD IR KAIP JA FOTOGRAFUOK...

jo

jo portretas
ir mes džiaugiamės.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių