D. Belickaitė kviečia pamatyti save televizijos eteryje

  • Teksto dydis:

Kanalas 2TV jau metus stebina laidomis ir naujausia pasaulinio lygio muzika. Viena po kitos sekančios naujovės neaplenkė ir vieno populiariausių šiuo metu socialinio tinklo „TikTok“. Kūrėjai pristatė naują rubriką, kurioje bus transliuojami žiūrovų siunčiami „TikTok“ vaizdo įrašai per 2TV kanalą.

Galimybė atsivėrė ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams, kurie kuria originalius įrašus socialiniame tinkle. Tiesa, neturintiems pilnametystės yra kitos vaizdo įrašų siuntimo sąlygos. Juos turi atsiųsti jų tėvai ar globėjai, kitu atveju kanalas negalės jų transliuoti.

Aktyviai šiuo socialiniu tinklu naudojasi nuomonės formuotoja, buvusi krepšininkė ir TV laidų vedėja  Dalia Belickaitė. „Šis tinklas padeda kūrybiškiau į viską pažiūrėti. Sėkmingiausias mano vaizdo įrašas buvo tas, kuriame filmavosi visa mano šeima. Tačiau viskas reikalauja labai daug laiko, kad galėtum viską pateikti originaliai“, – atviravo 2TV vedėja D. Belickaitė.

„Muzika vienija žmones. Aš pavydžiu žmonėms, kurie moka šokti ar dainuoti. O ši platforma puiki galimybė atskleisti savo talentus. Dabar čia gali reikštis visi! Labai džiugu, nes atsirado daug žmonių, kurie man rašo ir klausia, kur čia siųsti, ir ką čia reikia daryti. Reikia smagių video, kuriuos galėtume transliuoti per 2TV kanalą ir galų gale gal net sušokti kažką kartu“, – tęsė D. Belickaitė.

Neseniai prie „TikTok“ tinklo prisijungusi 2TV laidų vedėja Marija Silickaja-Šmatavičienė, įkėlusi pirmąjį vaizdo įrašą, pastebėjo, kad peržiūros akimirksniu šoktelėjo ne iki šimtų, o net keliasdešimties tūkstančių. „Karantino metu, tai labai geras būdas jaunimui pajudėti, pasimokyti šokio judesių, o šiame tinkle to gali mokytis net iš pasaulinio lygio žvaigždžių. Tai iššūkis kiekvienam norinčiam būti ekrane, nes nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai paprasta, bet, toli gražu, taip nėra“, – pasakojo M. Silickaja-Šmatavičienė.

„Šok TikTok“ – kiekvieną darbo dieną, nuo 16 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių