Bręsta meilės trikampis: aktorius O. Bloomas užfiksuotas su S. Gomez

Britų aktorius, „Žvaigždžių valdovo“ žvaigždė Orlando Bloomas tikrai turės pasistengti, kad įrodytų savo merginai Katy Perry, jog su jauna dainininke Selena Gomez jį sieja tik draugystė.

Kas gali būti tarp 39-erių aktoriaus ir 23-ejų dainininkės? TMZ išplatintose nuotraukose pora užfiksuota itin meiliai bendraujanti – viename Las Vegaso klube lipšniai ir aistringai glėbesčiuojasi. Visgi intrigų besivaikantys gandonešiai patkino, kad naktį S. Gomez į savo viešbučio kambarį grįžo viena.

Įdomu tai, kad gandai apie jų santykius sklando jau porą metų. Tuomet jiedu kartu pastebėti po asmeninių santykių griūčių. O. Bloomas net įsivėlė į skandalą, kai Ibizos restorane smogė buvusiam S. Gomez vaikinui, kuris aktoriaus nemalonę pelnė užmezgęs romaną su jo buvusia žmona Miranda Kerr. Buvusių meilių „susičiulbėjimas“ tuomet suartino O. Bloomą ir S. Gomez, jiedu kartu pasirodė ir renginiuose, tačiau kalbas apie užgimusius jausmus atkakliai neigė.

Su amerikiečių dainininke K. Perry O. Bloomas susitikinėja nuo sausio ir gegužės pradžioje kartu dalyvavo „Met Gala“ renginyje. O S. Gomez antrąja puse laikomas mados srityje dirbantis verslininkas Samuelis Krostas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių