Bėdų su policija vėl turėjęs E. Dragūnas surengė koncertą: Panevėžys to dar nematė

516-ojo Panevėžio miesto gimtadienio didžiojoje scenoje tūkstantinė minia išvydo grupės SEL pasirodymą.

Penktadienį žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams apie grupės lyderio Egidijaus Dragūno neleistiną vairavimą ir konfliktą su policijos pareigūnais, baimintasi, kad koncertas gali ir neįvykti.

„Panevėžys, Jūsų gimtadienis! Vilnius sveikina Jus!“, – panevėžiečius sveikino E. Dragūnas.

Į Laisvės aikštę kelios valandos prieš renginį pradėję rinktis žiūrovai, prasidėjus koncertui duso minioje. Keli tūkstančiai žmonių stumdėsi aikštės prieigose ir aplink pagrindinę sceną.

„Siaubas, net su vaiku negalima praeiti“, – sau virš galvos nešdamas vaikišką vežimėlį sakė per žmonių minią sprausdamasis vyras.

L. Varanausko/jp.lt nuotr.

Pasirodymo galėjo ir nebūti

Po to, kai šventinės eisenos dalyvius, panevėžiečius ir atvykusius svečius pasveikino pučiamųjų instrumentų orkestras „Garsas“ bei Panevėžio miesto meras  Rytis Mykolas Račkauskas, atlikėjas drąsiai žengė į sceną ir pradėjo ilgai lauktą pasirodymą.

Vos išvydusi atlikėją žiūrovų minia sujudo ir ėmė šokti gerai žinomų dainų rimtu.

Grupės SEL pasirodymas tapo Panevėžio miesto 516-ojo gimtadienio šventės vinimi ir laukiamiausiu įvykiu.

Po pasirodymo Panevėžyje – į užsienį

Artimiausias kitas grupės SEL turo koncertas vyks rugsėjo 14 dieną. Rugpjūčio pabaigoje paskelbta apie naują koncertų turą, kurio metu bus aplankyti ne tik didieji Lietuvos miestai, bet ir užsienio šalys.  Kitą savaitę SEL koncertas numatomas  Norvegijos sostinėje Osle. Pasak pasirodymo organizatorių, susidomėjimas SEL šou yra milžiniškas, kadangi Norvegijoje E. Dragūnas su muzikantų grupe koncertavęs itin seniai.

„Šie metai man ir visai grupei buvo produktyvūs. Paruoštos ir gerbėjams pristatytos naujos dainos, koncertinis turas vyksta ne tik Lietuvoje, bet užsienyje. Nežadame sumažinti apsukų – gerbėjų dar šįmet laukia pora staigmenų“, – intriguoja E. Dragūnas. Šios grupės pasirodymas Panevėžio miesto gimtadienio šventėje atsiėjo  60 tūkst. eurų.

Pasibaigus SEL koncertui Panevėžio dangų turėtų nušviesti gimtadieniniai fejerverkai.

Primename, kad policijos reikalavimui sustoti penktadienio vakarą nepaklususiam atlikėjui E. Dragūnui pareigūnai skyrė dvi nuobaudas.

Apie tai BNS patvirtino policijos atstovas Ramūnas Matonis. „Išrašyti du protokolai: dėl nesustojimo ir policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“, – sakė policijos atstovas.

Pasak R. Matonio, policijos pareigūnai E. Dragūno vairuojamą prabangų automobilį „Lamborghini“ pastebėjo Šilo gatvėje, Vilniuje.

„Pareigūnai stabdė, tačiau jis nuvažiavo iki namų. Paaiškėjo, kad jis turi vairuotojo pažymėjimą, kuris šiandien buvo grąžintas“, – teigė R. Matonis.

Jis teigė, kad atlikėjas savo namų kieme pareigūnus užgauliojo keiksmažodžiais, tačiau konfliktas nekilo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rr

rr portretas
SEL muzika Panevėžyje - tai išraiškos forma , daugiau reiškinys negu muzika . Tai šūkio : Panevėžys JUDA vektoriaus atvaizdas. Tiesa , galėjo užgesinti paveikslų apšvietimą ir su projektoriais ant viešbučio parodyti ką nors įspūdingo.

As

As  portretas
Nebepjaukit, pavyduoliai.

Molis

Molis portretas
„Išrašyti du protokolai: dėl nesustojimo ir policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“ Protokolas "dėl nesustojimo" - tai policijos teisėto reikalavimo nevykdymas. Kodėl išrašyti du protokolai už vieną ir tą patį nusižengimą - "policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“ ?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių