Atskleidė, kada pasirodys naujas filmas apie Džeimsą Bondą

Naujausias 2020 metų balandį pasirodysiantis filmas apie Džeimsą Bondą, kuriame pagrindinį agento 007 vaidmenį atliks Danielis Craigas (Danielis Kreigas) vadinsis „Ne laikas mirti“ (No Time to Die), antradienį pranešė franšizės kūrėjai.

Dvidešimt penktojo sagos filmo apie legendinį britų superagentą kūrimas jau vyksta, bet filmavimo aikštelėje nebuvo išvengta problemų.

Birželio mėnesį Londono studijoje „Pinewood Studios“ vykusio filmavimo aikštelėje įvykę sprogimai apgadino dekoracijas ir nesunkiai sužeidė žmogų.

Kaip pranešė laikraštis „The Sun“, dėl nepavykusio triuko vienas po kito nugriaudėję trys sprogimai sugriovė dalį stoto ir kelias sienų pertvaras.

Anksčiau per filmavimą Jamaikoje susižeidusiam Džeimso Bondo vaidmenį penktą kartą atliekančiam D. Craigui buvo atlikta „nedidelė kulkšnies operacija“.

„Oskaro“ laureatas Rami Malekas (Ramis Malekas) ilgai lauktame filme vaidins piktadarį. Tai turėtų būti paskutinis aštuonerius metus agentą 007 įkūnijusio D. Craigo pasirodymas bondiadoje.

25-ojoje juostoje žiūrovai turėtų išvysti ir ankstesniuose filmuose nusifilmavusių aktorių, įskaitant Ralphą Fiennesą (Ralfą Fainsą) iš „Skyfall“ ir Lea Seydoux (Lėją Seidu) iš „Spektro“ (Spectre).

Filmo pasirodymas ne kartą buvo nukeltas kilus nesutarimų dėl jo scenarijaus.

Prie jo vėlavimo taip pat prisidėjo „Oskaru“ apdovanoto britų režisieriaus Danny'o Boyle'o (Denio Boilo) pakeitimas. Jo vietą praėjusį rugsėjį užėmė JAV kino kūrėjas Cary'is Joji Fukunaga (Keris Džodžis Fukunaga).

Numatoma, kad D. Britanijos kino salėse filmas turėtų pasirodyti 2020 metų balandžio 3 dieną, o Jungtinėse Valstijose jo premjera įvyks penkiomis dienomis vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių