Aktorius A. Banderasas keičia profesiją

  • Teksto dydis:

Ispanų aktorius Antonio Banderas (Antonijus Banderasas) persikelia į Jungtinę Karalystę, kur studijuos drabužių dizainą viename garsiausių šalies menų koledžų.

54 metų aktorius, juostos „Desperado“ žvaigždė, krims mokslus prestižiniame Šv. Martyno menų ir dizaino universitete Londone.

A.Banderasas pajuokavo, kad dėl pastarojo savo karjeros vingio jis jaučiasi „labai jaunas“.

„Ketinu tuo užsiimti, studijuosiu drabužių dizainą. Ilgą laiką ši mintis buvo mano galvoje. Čia yra tikriausiai viena geriausių mokymo įstaigų pasaulyje - Šv. Martyno universitetas. Taigi, ketinu kartu su jais studijuoti“, - sakė aktorius.

„Man reikia žinių, kad ateityje galėčiau imtis žingsnių toje srityje. Išties jaučiuosi labai jaunas... galėdamas vėl padėti alkūnes ant stalo ir pamėginti suvokti kitą realybę“, - aiškino jis.

„Žinoma, nenutrauksiu savo profesinės veiklos, toliau vaidinsiu, režisuosiu... tačiau tai - nauja“, - pridūrė aktorius.

A.Banderasas ne vienintelis iš savo šeimos studijuos universitete. Aktoriaus 18-metė dukra Stella (Stela), kurios jis susilaukė su Melanie Griffith (Melani Grifit), ateinančiais metais taip pat ketina vėl kibti į mokslus. Tačiau A.Banderasas nesitiki, kad dukra paseks jo pėdomis ir taps aktore.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių