Aktorė B. Midler vėl pasišaipė iš J. Bieberio nuogybės

  • Teksto dydis:

Aktorė ir atlikėja Bette Midler (Bet Midler) pasišaipė iš naujausios apsinuoginusio Justino Bieberio (Džastino Biberio) nuotraukos, palygindama jo sėdynės apvalumus su „dviem kumpiais“.

Dainos „Sorry“ atlikėjas sekmadienį tinkle „Instagram“ paskelbė savo nuotrauką, kurioje įsiamžino nuogas įsibridęs į ežerą, atsukęs nugarą į objektyvą.

B. Miller pasišaipė iš šio Velykų savaitgalį paskelbto kadro ir prie jo parašė: „Justinas Bieberis „Instagram“ paskelbė savo nuogo nuotrauką Velykų sekmadienį. Jo kiaušiniai buvo paslėpti, tačiau jis tikrai patiekė du kumpius“.

Mette nepraleidžia progos pakomentuoti garsenybių nuogybių. Kai spalio mėnesį apsinuoginusio Justino nuotrauka, tą kartą daryta iš priekio, pasirodė internete, ji sugėdino jo tėvą Jeremy (Džeremį), kuris tinkle „Twitter“ parašė, kad „didžiuojasi savo sūnaus vyriškumo demonstravimu“.

„@justinbieber tėvas paskelbė, kad didžiuojasi savo sūnaus pimpiu; aš manau, kad didžiausias pimpis šioje situacijoje yra pats tėtis, kuris paliko savo sūnų", - parašė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių