Su LNK šokių projektu atsisveikino I.Penkauskienė

„Iš šokančių vyrų liko tik du lietuviai – Radži ir Jeanas Claude‘as“, - mestelėjo ponia Zita iš Mažeikių po afrikietiško Jeano Claude‘o pasirodymo, ir visa salė lūžo juokais.

Tiesa ta, kad neprofesionalai vyrai iš „Kviečiu šokti“ negailestingai krenta – iš aštuonių porų liko vos dvi, kurias sudaro neprofesionalai šokėjai ir profesionalios šokėjos.

Tiesa, šį kartą teko pasitraukti moteriai. Pabuvusi vos dvi savaites projekte, iš „Kviečiu šokti“ iškrito „Misis Lietuva 2001“ Ilona Penkauskienė. „Noriu šokti sau, tarsi paskutinį šokį“, - apie savo anglišką valsą prieš šokį sakė Ilona ir jos nuojautos pasitvirtino.

Gražuolei taip ir nepavyko įsitvirtinti projekte. Tuomet, kai kiti šokėjai treniravosi penkis mėnesius, Ilona atėjo į projektą pašokusi vos penkias dienas. Stebuklas neįvyko. Prisijungusi paskutinę akimirką prie „Kviečiu šokti“, Ilona surinko mažiausiai žiūrovų balsų ir mažiausiai komisijos balų. Paskelbus rezultatus, Ilonos akyse ėmė tvenktis ašaros.

Šeštadienio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijoje buvo pasaulio šalių vakaras. Šokėjai keliavo po pasaulį, virsdami suomiais, rusais, prancūzais, kinais, čigonais, eskimais, anglais, afrikiečiais ir argentiniečiais.

„Kviečiu šokti“ dalyviai šeštadienį keliavo po pasaulį. Jolanta Paulauskienė tapo suome, Vilija Matačiūnaitė – eskime, Radži – čigonu, Rūta Mikelkevičiūtė – prancūze, Laura Valytė – ruse, Rita Pivoriūnaitė – kine. Be Vytenio Pauliukaičio, Ievos Šimukauskienės ir Gabrielės Valiukaitės poras vertino puikiai ne tik Europos, bet ir pasaulio žemėlapį išmanantis europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

Viktoras Uspaskichas visas moteris apipylė komplimentais, dažną pasisakymą pradėdavęs „Šią moterį aš pažįstu seniai ir mačiau ją visokią“.

Mestelėjęs pirmą žvilgsnį į Jolantą Paulauskienę, Viktoras nustatė, kad Jolanta atsikračiusi keliolikos kilogramų. „Neseniai mačiau Paulauską, jis irgi labai sukūdęs. Matyt, Artūras turėjo stipriai paprakaituot, kad Jolanta šitaip atrodo“, - šypsojosi Viktoras.

Zvonkei Viktoras sakė, kad ją matė ir su suknele, ir be suknelės, bet geriausiai ji atrodė šokdama aistringą argentinietišką tango. Komisijos nariai priekaištavo Zvonkei, kad jos judesiai buvo nenugludinti, bet mažai kas žinojo, kad Natalija į „Kviečiu šokti“ atskriejo tik pusvalandžiui, lėkdama iš vieno renginio į kitą.

Komisija maksimalų balų skaičių skyrė net trims poroms – Jeano Claude‘o ir Elenos Leonovos, Lauros Valytės ir Vadimo Šuško bei Rūtos Mikelkevičiūtės ir Adomo Norkūno. Žiūrovai tradiciškai daugiausiai balsavo už Radži su Ana Kapustina.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
2. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
3. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
4. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
5. Radži ir Ana Kapustina
6. Jeanas Claude‘as Edorhas ir Elena Leonova
7. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
8. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
9. Ilona Penkauskienė ir Artūras Vilkanecas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių