Seišeliuose žinomas Rusijos žurnalistas A. Malachovas įsivaikino vėžlį

Populiarus televizijos žurnalistas ir Rusijos šou pasaulio atstovas Andrejus Malachovas su sutuokine Natalija Škuliova nusprendė įsivaikinti. Tačiau sutuoktinių poros pasirinkimas nebuvo tradicinis. Jie įsivaikino nedidelį vėžlį.

Neseniai televizijos laidų vedėjas A. Malachovas su sutuoktine ilsėjosi Seišelių salose. „Jau seniai žadėjau žmonai parodyti unikalius riešutus, kurie yra tik Seišeliuose“, - paklaustas, kodėl atostogoms pasirinko būtent šias salas, sakė žurnalistas.

Tačiau skubėdamas į salas savo namuose Maskvoje A. Malachovas paliko mobiliojo telefono įkroviklį ir batus. „Pagalvojau, kad nieko baisaus nenutiko. Galėsiu skambinti iš žmonos telefono ir vaikščioti basomis. Beje, viešbutyje dirbanti rusaitė Karina sakė, kad iki manęs basomis po viešbutį vaikščiojo tik Angelina Jolie. Jei jau mes abu laikomės tokios pat pat mados, nusprendžiau, kad reikia ką nors įsivaikinti“, - žurnalui „StarHit“ sakė A. Malachovas.

Paaiškėjo, kad viešbutyje, kuriame ilsėjosi Andrejus ir Natalija, veikia speciali programa, padedanti įsivaikinti vėžlius. Pora nusprendė pasinaudoti šia galimybe. „Norintiems įsivaikinti vėžlį reikia užpildyti anketą, išsirinkti vėžlio lytį, vardą ir sumokėti 100 dolerių. Už šiuos pinigus vėžlius ir maitina“, - paaiškino televizijos laidų vedėjas.

A. Malachovas ir N. Škuliova pasirinko moteriškos lyties vėžlį. Tačiau vardo mažajam augintiniui pora taip ir nesugalvojo. „Išsiskyrė nuomonės“, - su šypsena paaiškino šou pasaulio atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių