M.Lučinas: jei norite Radži žūties, išsiųskite žmonos ieškoti į Estiją

Fenotipologas Markas  Lučinas Lietuvoje nebuvo jau pora mėnesių. Todėl naujienų, skandalų bei gandų prisikaupė  tiek, kad būtina imtis išsamios žvaigždžių ir naujojo Seimo reikalų ekspertizės. Juk Lučinas vos pažvelgęs į veido bruožus supranta: ar santuoka bus ilga, ar ne.  Markas Lučinas puola lukštenti  bene slapčiausią šio mėnesio įvykį: dainininkės Nijolės Pareigytės bei verslininko Rimvydo Rukaičio vestuves.

„Šioje poroje iš santykių daugiausiai naudos turi ji. Nijolė daug paprastesnė. Rimvydo labai geri intelektualiniai sugebėjimai, iniciatyvus žmogus, turintis daug vidinės galios. Taip pat jis turi plėšrūno savybių, yra ryžtingas, temperamentingas. Turint tokius duomenis, galima nuveikti daug dalykų, net užkariauti kitas šalis”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šį pirmadienio vakarą 20.55 val. pasakos fenotipologas Markas Lučinas.

Nijolė, anot Lučino, švelni, minkšta, vyro globos reikalaujanti moteris. Mėgsta pasiguosti. Jei Rimvydui nenusibos vadovauti, išlaikyti šeimą ir griežti pirmuoju smuiku -  puiku.   Tačiau, tiesą sakant, santuoka – toli nuo idealo.

Išvydęs svajonių jaunikiu vadinamo Radžio nuotrauką, Lučinas susimąsto. Atvejis sudėtingas! Ar gali būti, kad visos Lietuvos akivaizdoje nuotaką besirenkantis romas pagaliau ves ir bus laimingas? Ir kuri gi jam tinkamiausia: seksualioji Daiva?  Drąsioji Nijolė? Ar  emocijomis trykštanti Elena? „Jei norite Radži žūties, išsiųskite jį nuotakos ieškoti į Estiją”, - juokavo M. Lučinas.

O kaip gi Vitalija Katunskytė?  Ar jai yra šansų artimiausiu metu  susirasti širdies  draugą? Juk du vaikus viena užauginusi dainininkė nuolat kalba apie tai, kad šiame gyvenime jai trūksta vienintelio dalyko: tikro vyro ir galingų jausmų. „Meilė bus“, - sako Lučinas ir žeria gerų patarimų.

Kur  Markas Lučinas patarė Vitalijai Katunskytei ieškoti vyro? Ką jis įžvelgė neseniai susituokusių Renatos ir Deivio Norvilų veiduose? Kokių šokiruojančių patarimų garsusis fenotipologas pažers Raisai Šarkienei? Ir kokią ateitį jis pranašauja Redos Gikytės ir Egmonto Bžesko porai? Išsami garsiausių Lietuvos vienišių ir porų veidų analizė jau šį pirmadienio vakarą 20.55 val. laidoje „Karamelinės naujienos” tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Markas LučinasRadžižmona

NAUJAUSI KOMENTARAI

true

true portretas
pasiuskime Radzi i menuli :D

Visa tai

Visa tai portretas
kaip sako rusai - "opium dlia naroda".

tai

tai portretas
von radzi i Estija!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių