M. Tyla: Sashai Son Son(g) turėtų šypsotis sėkmė

Sashos Son(g) vadybininkas vertina iš pirmojo pusfinalio į finalą patekusius atlikėjus ir prognozuoja antrojo pusfinalio penketuką. Jo teigimu, Lietuvos atlikėjui antrajame pusfinalyje turėtų nusišypsoti sėkmė, rašo Lrt.lt.

„Yra tam tikrų teigiamų ženklų, matomų užkulisiuose“, – puse lūpų prakalbo jis.

Sashos Son(g) vadybininkas Martynas Tyla prisipažino, kad nesitikėjo, jog į „Eurovizijos“ finalą papuls nemažai tų, kurie papuolė.

Paklaustas, kokią baigtį numato ketvirtadienį vyksiančiame antrajame konkurso pusfinalyje, M. Tyla išvardino šalių penketuką, į kurį pakliuvo ir Lietuva.

„Sunku pasakyti, bet mano prognozės yra tokios, kad šalys turėtų  išsirikiuoti maždaug taip: papuls graikai, ukrainiečiai, estai, Azerbaidžanas, tada... Aš tikiuosi, mes papulsime, nes yra tam tikrų teigiamų ženklų užkulisiuose“, – prasitarė pašnekovas.

M. Tyla komentavo ir „Eurovizijos“ užkulisiuose sklandančias kalbas apie balsavimo sistemą.

„Žinant, kad yra leista balsuoti kiek nori kartų iš vieno numerio, kad nėra kažkokių apribojimų, mes tik galime įsivaizduoti, kokiais mastais yra „dirbama“.

Tokios šalys kaip Armėnija ar Azerbaidžanas turi finansų ir resursų. Kalbama, kad yra įsigyjama daug kortelių mobiliesiems telefonams, yra investuojama ir taip yra balsuojama“, – teigė Lietuvos delegacijos Maskvoje narys.

Lrt.lt M. Tyla taip pat informavo, kad kol kas nesulaukta ir vyriausio „Eurovizijos“ prodiuserio raštiško pasiaiškinimo dėl nesklandumų, susijusių su vaizdo projekcija, tačiau pastebėjo, kad po dėl jos kilusio skandalo lietuviams Rusijoje dėmesio skiriama daugiau.

„Oficialiame „Eurovizijos“ klube „Euro zonoje“ vyks Rusijos šalies pristatymas. Mes, per pažintis ir vargus didžiausius, irgi esame pakviesti ten. Ant vienos scenos dainuos Dima Bilanas, kitos Rusijos žvaigždės ir Sasha Son(g).

Pastebime, kad mums dėmesys po to viso skandalo skiriamas didesnis. Esame ir ten, ir ten kviečiami. Štai Dima buvo pakviestas į Rusijos pirmo kanalo autorinę laidą“, – pasakojo atlikėjo vadybininkas.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių