LNK „Žvaigždžių duetuose“ - „Interpolo“ pareigūnės ir E.Sipavičiaus duetas

LNK „Žvaigždžių duetuose“ šeštadienį debiutuos nauja pora. Iškritusius Augustę ir Vygandą Kazlauską keičia „Interpolo“ pareigūnės Giedrės Tamulionienės ir Egidijaus Sipavičiaus duetas.

Giedrė tarptautinės kriminalinės policijos organizacijos pareigūne dirba jau dešimt metų, jos specializacija - turtiniai nusikaltimai. Ji yra diplomuota policininkė ir psichologė.

„Tėvai mane išmokė siekti rimtų dalykų, rimtų mokslų, o muzika liko kaip sielos terapija, užtaisas, iškrova“, - šypsosi stiprų vokalą turinti jauna moteris. Muzikos mokykloje ji baigė chorinį dainavimą ir fortepijono klasę, prieš keletą metų dainavo grupėje „Supernova“.

Jauna žavi moteris yra dviejų vaikų – 3,5 m. Emilio ir 1,5 m. Saulės – mama.

O praėjusių metų pabaigoje Giedrė tapo dešimtmetį švenčiančių Julijos Žilėnienės mados namų kolekcijos veidu. Žinomo fotografo Tomo Kaunecko darytoje fotosesijoje „Karališka aistra“ Giedrė atsiskleidė ir kaip talentingas modelis.

Moteris į fotostudiją pakliuvo visiškai atsitiktinai.

„Buvau vaikiškame spektaklyje. Nusikalusi, su dviem vaikais ant rankų. Pastebėjau, kad vienas žmogus mane sekioja, apžiūrinėja. Galvoju - gal  nugaroj skylė ar dėmė kokia. O jis pasirodo, modelį atrado“, - juokėsi istoriją prisiminusi Giedrė.

Pažintimi su Giedre džiaugiasi ir dainininkas, visada jaunas ir visada moterų numylėtinis E.Sipavičius. Prieš savaitę pasiklausęs Giedrės, žinomas dainininkas nustebo, kaip puikiai dainuoja jo būsimoji partnerė.

„Jos balsas - plataus diapazono, gerai valdomas, pati Giedrė darbšti ir nori tobulėti, o tai svarbu“, - savo partnerę gyrė E.Sipavičius.

Dainininkas jau ne pirmą kartą dalyvauja duetų projektuose. „Man įdomu. Dainuoti vienas esu įpratęs, o su nauju žmogumi - nauja patirtis, kuri verčia pasitempti“, - sakė E.Sipavičius. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių