Lietuvaitės britų televizijoje tapo pajuokos objektu

Populiarus britų realybės šou „X Factor“ nusidažė ir lietuviškomis spalvomis. Tiesa, dvi lietuvaitės, sumaniusios sublizgėti savo vokaliniais sugebėjimais, publikos ir komisijos nesužavėjo. Greičiau priešingai - realybės šou komisija merginoms patarė naudotis kitais savo talentais, o dainavimą verčiau pamiršti.

Pirmąją naujojo sezono „X Factor“ laidą Jungtinėje Karalystėje žiūrėjo beveik 10 milijonų žmonių. Tiek žmonių išgirdo ir lietuvaičių Vaidos ir Rositos balsus. BBC naujienų tarnyba jų pasirodymą apibūdino štai tokiais žodžiais: „Merginų duetui iš Lietuvos buvo patarta laikytis modelių darbo po to, kai jos ausis rėžiančiais balsais atliko Robbie Williamso dainą „Angels“.

Savo duetą Vaida ir Rosita pavadino „Dreamgirls“ („Svajonių merginos“ - angl.). Tačiau jų dainavimas nė iš tolo nebuvo panašus į svajonių išsipildymą. Merginoms dainuojant, komisijos nariai sunkiai tvardė emocijas, jų veiduose šmėžavo tai užuojauta, tai ironija, tai pasibaisėjimas. Tuo tarpu salėje sėdinti publika į „Svajonių merginų“ pasirodymą reagavo ne taip santūriai - daugelis britų tiesiog rankomis užsidengė ausis.

„Pradėkim nuo gerų žinių. Jūs patrauklios, jūs jaunos, jūs drąsios. O dabar - ne tokios geros žinios. Nežinau, kokius garsus Lietuvoje leidžia traiškomos katės, bet dabar gana gerai tą įsivaizduoju“, - Vaidai ir Rositai pareiškė šou komisijos vadovas Simonas Cowellas. Tiesa, kandusis kritikas čia pat atsiprašė už aštroką pasisakymą.

Išgirdusios patarimą laikytis modelių darbo, merginos atrodė susikrimtusios. Tuo tarpu publika komisijos pastabas palydėjo ovacijomis ir juoko pliūpsniais.


Šiame straipsnyje: x factor

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių